Egyszerre vesztette el édesanyját és két és fél esztendős húgát az a fiú, akinek a korábban katonaként szolgáló nevelőapja kivégezte a családját az elmúlt hétvégén Albertirsán. A 10 esztendős Bendegúzra most édesapja vigyáz és egyelőre nem mondták el neki, mi történt.

Megölte a családját

A Kékvillogó.hu írt róla, hogy a 112 segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett egy bejelentés. Egy férfi akkor közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Könnyű sérülések

A rendőrség később közleményben tudatta, hogy a férfit kórházba szállították, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatásra vitték. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. június 30-án, késő este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat. N. Arnold nem tett vallomást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letartóztatják

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Nem kegyelmezett

Az anyát egy vascsővel verhette agyon, másfél éves kisgyerekét pedig megfojthatta a 35 éves katona, akit a szombati, albertirsai kettős gyilkossággal gyanúsítanak – írja a Bors.

Nem tudja, mi történt

A kisiskolás fiú éppen az édesapjánál tartózkodott láthatáson, és még jelenleg is ő vigyáz rá. A Blikk megtudta: a gyermek még nem is tudja, milyen szörnyűség történt az anyukájával és a testvérével, a felfoghatatlan szörnyűségről egyelőre nem beszéltek neki.

Édesapja cégénél dolgozott

A mindössze 33 éves korában elhunyt Andrea egy családi vállalkozásban dolgozott az apja cégénél, amely mezőgazdasági gépekkel foglalkozik. Az áldozat édesapja a helyszínelés közben, szombat délután sokkos állapotban próbált átmászni a kerítésen, hogy a házban megnézhesse szeretteit, de a rendőrök útját állták.

Kedden döntenek a letartóztatásáról

A 35 éves férfi a lap információi szerint nincsen kórházban, fogdán őrzik, kedden pedig már a Budapest Környéki Törvényszékre szállítják, ahol döntenek a letartóztatásáról. Nem tudni, a bíróságon elmondja-e, mi vitte rá a borzalmakra, a rendőröknek ugyanis nem tett vallomást.

Nem hiszik el a barátok, hogy mi történt

„Arnold három éve szerelt le, előtte az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezredében szolgált matrózként a Dunán, külhoni szolgálatban nem vett részt. A flottánál például ő szállította a búvárokat, ha találtak világháborús bombákat a folyóban. Rengeteg barátja volt, mindenki szerette, jelenleg képtelenek vagyunk elhinni, hogy ezt a szörnyűséget elkövette” – mondta a Blikknek a férfi egyik régi barátja.

Agresszív volt, bántotta a párját

A pár három éve költözött Albertirsára. A kapcsolatuk jól indult, megszületett a közös kislányuk is, ám a férfi agresszívvé vált és bántotta a nőt, aki a szomszédok szerint távoltartást is kért a bíróságtól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a brutális gyilkosság helyszíne. Fotó: MTI