Megöltek egy 69 éves nőt péntek hajnalban Encsencsen, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Egy nő volt a házban

Lakástűzről érkezett bejelentés a rendőrségre pénteken hajnalban, a bejelentő elmondta, hogy az encsi házban egy nő van, ezért a helyszínre azonnal rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eloltották a tüzet

A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre. Az eddigi adatok alapján az egyedül élő nő bűncselekmény áldozata lett – tették hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elvágták a nyakát

Helyszíni információk szerint a nő nyakát vágta el a támadója, de az indíték még ismeretlen. Azonban nem zárható ki, hogy nyereségvágyból követte el a támadó/vagy támadók a tettet.

Folyik a nyomozás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és nagy erőkkel keresi az eddig ismeretlen tettest – áll a közleményben.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán