Egy egész család halt meg karácsony előtt a 81-es főúton, miután autójuk egy betonkeverővel ütközött. A házaspárt és a 7 éves kisfiút nemcsak családja, hanem a barátok és az ismerősök is gyászolják. A mentésben résztvevő mentős felesége szerint annyira borzasztó látvány volt a baleset, hogy férje még ma is a hatása alatt van.

Baleset a 81-esen

Amint arról beszámoltunk, december 23-án a 81-es főúton, Bakonysárkány közelében szörnyű baleset történt. Egy személyautó vélhetően megcsúszott a havas úton és egy betonszállítóval karambolozott. A becsapódás akkora volt, hogy az autó utastere teljesen összelapult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

7 éves gyermek is meghalt

A szörnyű ütközés következtében a személyautó az árokba borult, három utasával együtt. A kocsiban ülő két középkorú felnőtt és egy hétéves gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. A borzalmas tragédia, ami egy egész család életét követelte, nemcsak a családot és az ismerősöket, de a baleset utáni mentésben részt vevőket is nagyon megviselte.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Üresség és fájdalom

„Sajnos igaz a hír, tegnap a húgom, Evelin, a párja, Kika és a keresztfiam, Dominik, aki csak 7 éves volt, meghalt a 81-esen autóbalesetben. Próbálom megfogalmazni magamnak, hogy mit érzek: üresség? Fájdalom? Nem kapok levegőt, nem bírom felfogni…” – írta a testvér.

Gyötrik az emlékek

 „Soha sem fogod ringatni a kezedben a hamarosan megszülető kisfiamat… Nem leszünk ott öregkorunkban egymásnak… Vagy legalábbis nem ebben az életben… Az ember, amikor látja más fájdalmát, őszintén együttérez vele, de teljesen más, amikor meg is éli azt” – írta a nővér, aki arról is vallott posztjában, hogy amióta 9 éves korában meghalt édesapjuk, nem volt egy szép karácsonyuk sem. Ezután pedig, ki tudja, valaha lehet-e még. 

„Drága kisöcsém”

Evelin nővére és Krisztián bátyja érthető módon teljesen összetört. „Míg élek, szeretni foglak. Nyugodjatok békében, drága kisöcsém” – írta Krisztián, vagy ahogy az ismerősök hívták, Kika testvére.

Szomorú karácsony

„Ma van szenteste. Azt kérem tőletek, hogy nektek, akiknek ott vannak a szeretteitek körülöttetek vagy fel tudjátok hívni őket telefonon, kérlek, öleljétek megy egymást, mondjátok ki egymásnak, mit éreztek a másik iránt, mert ha közhely, ha nem, én tegnap megtapasztaltam első kézből, milyen az, amikor soha többet nem tudsz azzal beszélni, akit szeretsz”.

Megtört a testvér

„Rakjátok el az okostelefonokat a fiókba és legyetek együtt a szeretteitekkel. Ezzel sokat segítetek nekünk is. Nagyon szeretlek, Musukám! Domi, a második anyukád vagyok, imádlak, Kika, te vagy a legjobb társ és apa, akit csak el tudok képzelni a húgom és Domi mellé!” – zárta sorait a megtört testvér.

Mindenkit sokkolt a tragédia

Nemcsak a családot sokkolta a tragédia, hanem a tűzoltókat, rendőröket, mentősöket is. Az egyik, életmentésben résztvevő férfi felesége az interneten írta le, mennyire sokkolóak voltak a látottak. „A férjem mentősként vett részt a mentésben. Egy kisgyerek is meghalt. Azóta is a hatása alatt van. Azt mondta, beleégett a retinájába” – írta a mentős felesége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook