Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó Békés megyében. A férfi a helyszínen meghalt.

Halálos gázolás

Gádoroson, a Szőlő utcában hétfő délelőtt egy szemétszállító teherautó tolatás közben elütötte az egyik rakodóját. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Lezárták az utat

A rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rendőrök órák óta helyszínelnek

Forrás: MTI/Donka Ferenc

Halálos gázolás Győrben

2020 júniusában is hasonló baleset történt Győrben. Ott is egy szemétszállító gázolt el egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

Halálos gázolás Veszprém megyében

Tavaly, október 30-án halálra gázolt egy mozgóbolt a saját háza előtt egy 76 éves asszonyt a Veszprém megyei Papkeszin. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Kiszolgált egy vevőt

Az autó sofőrje több mint 20 évig vitte a faluba a kenyeret az egyik közeli pékségből. A tragédia napján a Balatonalmádin férfi délután egy óra előtt parkolt le az egyik családi ház előtt. De amíg a szomszédnak eladott valamit, váratlan dolog történt.

Nem vette észre a sofőr Marikát

„A szomszéd kislányt kiszolgálta, és nem vette észre, hogy anyu közben kiment az autóhoz vásárolni. A holttér miatt biztosan nem látta szegény és tolatásba kezdett”- mondta a baleset után az áldozat lánya.

A sofőr őrjöngött

A szemtanúk szerint a sofőr a baleset utáni pillanatokban őrjöngött, hogy miért kellett aznap bemennie dolgozni.

Két óráig küzdöttek Marika életéért

„Több mint két órán keresztül próbálták megmenteni édesanyám életét a mentősök, még helikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta” – fakadt sírva a 40 éves nő, aki a baleset előtt nem sokkal ment haza a szüleitől a közeli otthonába. A tragédiáról a szomszéd értesítette, ő pedig biciklivel sietett vissza, de az édesanyja akkor már eszméletlenül feküdt.

Végignézték az életmentést

Anikó azt mesélte, hogy édesanyja gázolás után még magánál volt, a szomszédtól próbált segítséget kérni, de már késő volt. Közben is kijött a házból Marika súlyos beteg édesapja is, együtt nézték végig, hogy hogyan küzdenek az idős asszony életéért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel Gádoroson a baleset után – Forrás: MTI/Donka Ferenc