Még 2020 szeptemberében tűnt el Gerő Zsolt Budapestről. A családja kétségbeesve kereste, sokan a segítségükre siettek. A férfi menye tette közzé most a Facebookon, hogy egy év után megtalálták a családapát, sajnos csak holtan.

Tavaly ősszel tűnt el

2020. szeptember 9-én tűnt el Gerő Zsolt tájfutó. A rendőrségen kívül menye, Fülöp Erika is az interneten kért segítséget, hogy megtalálják apósát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A 12. kerületben élt

A 79 éves sportoló Budapesten, a 12. kerületben, a Városmajor utcában élt egyedül, családja szeptember 9-én beszélt vele utoljára.

Telefon nem volt nála

„Telefon nincs nála, kórházba nem került. Eltűnésekor sötét hosszúnadrágot, fekete félcipőt és hosszú ujjú inget, esetleg pólót viselt, és egy kb A4-es méretű zöld, sportos válltáska volt nála amelyet mindig mellkason keresztbe vetve hordott” – írta a férfi eltűnése után menye.

A tájfutóktól is segítséget kértek

Gerő Zsolt „a Tabáni Spartacushoz (anno még Flexo-Spartacushoz) kötődött, és nyugdíjasként az Alpesi Rózsákat erősítette” – írta korábban a tájfutókhoz címzett másik Facebook-posztjában Fülöp Erika.

Sokat kirándult

 „Fia, Gerő Csaba és lánya, Gerő Emese szintén tájfutóként nőttek fel a Spariban. Mivel nagyon erősen kötődött a természethez, egészen nyár elejéig még heti rendszerességgel kirándult a Budai hegyekbe, ezért merült fel, hogy esetleg eltűnésekor is oda indult.”

Eltűnése előtt romlott az állapota

A férfi állapota romlani kezdett az utóbbi 2-3 hónapban, kivizsgálása folyamatban volt, lehet, hogy eltűnésekor zavart volt.

Megtalálták a holttestet

Gerő Zsolt holttestének maradványait eltűnése után több mint egy évvel, 2021. október 21-én egy gombász megtalálta a Normafa egy erdős lejtőjén. A családot erről 2021. december elején, a megtalálás után másfél hónappal értesítette a rendőrség – írja a BudaPestkörnyeke.hu

A család köszöni a támogatást

„Köszönöm mindenkinek aki gondolt rá, aggódott érte, segítette a keresést. Köszönöm mindazt a baráti segítséget, lelki támogatást amelyet a család tagjai kaptak. Mérhetetlen, kimondhatatlan fájdalom, hogy ezt az utat választotta. Búcsúztatása 2022. 02. 22-én 11:00 órakor az Óbudai Temető Szóróparcellájában lesz” – írta friss bejegyzésében Fülöp Erika, Gerő Zsolt menye. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet

Kegyetlen szülők: úgy megverték 5 éves kisfiúkat, hogy a gyermek beesett a csúszda alá, fejét pedig beverte a vascsőbe és elájult

Kiemelt kép: illusztráció