Idő előtt kellett megszülnie gyermekét annak az édesanyának, aki a múlt héten volt szenvedője egy frontális karambolnak, amelynek két halálos áldozata is volt. Az édesanya ráadásul rákbetegségben is szenved. Hétfő reggel engedték ki a kórházból, de otthon rosszul lett, bevérzett, emiatt azonnal mentőt hívtak hozzá.

Gyógyszerért mentek

A Bors arról írt, hogy Bianka édesanyja a múlt héten kérte meg a velük egy településen élő Gábort, hogy vigye el a 21 éves lányt Pétfürdőre, mert a közelben csak ott lehet kapni azt a gyógyszert, amire a fiatal nő Down-szindrómás, szívbeteg testvérének szüksége van. A férfi szívesen segített. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ketten meghaltak

A Kékvillogo.hu is írt a szörnyű balesetről, amelyben két ember életét vesztette abban a frontális balesetben, ami Pétfürdő és Berhida között történt az úton. A helyszínről származó információk szerint két autó ütközött össze frontálisan egy kanyarban, és elkerülhetetlen volt a tragédia.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kismamát hibáztatták a balesetért

Bianka édesanyja, Mónika a Borsnak elmondta: mivel egyesek az ő családjukat hibáztatják Gábor haláláért, Berhidáról Szabolcs megyébe, 360 kilométerrel arrébb költöztek ideiglenesen.

Folyamatos fenyegetések

Biankát és családját a balesetet követő napokban folyamatosan fenyegetések érték. Mónika, a kismama édesanyja rettegésben él.

Rettegésben élnek

„Összesen tíz gyermekem született, a kisebbek még velem élnek, így öt kisgyerekről és Biankáról nekem kell gondoskodnom, és nekem kell nekik biztonságos otthont nyújtanom. Sajnos úgy tűnik, hogy nem mindenki lát bennünket Berhidán szívesen” – mondta Bianka édesanyja, és hozzátette: a tragédia óta rettegésben él a szeretteivel.

„Ránk gyújtják a házat”

„Gábor ismeretségi köréből folyamatosan kapjuk a fenyegetéseket.  Közölték, hogy agyonvernek minket és ránk gyújtják a házat, valaki még olyat is üzent, hogy Biankához bemennek a kórházba és ledobják az emeletről, hogy ő és a baba is meghaljon” – árulta el az elkeseredett asszony.

Mentőt kellett hívni hozzá

„Éjjel a terhes lányom rosszul lett, erősen vérezni kezdett. Kihívtuk hozzá a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Kiderült, hogy nem lehet halogatni, a babát mindenképpen a világra kell segíteni, hogy ne történjen tragédia. A babát egyébként csak júliusra vártuk.” – mondta a Borsnak.

Végül a gyermek egészségesen jött a világra

Az orvosok végül a császármetszés mellett döntöttek. Biankának 1300 grammal született a második kislánya. Jelenleg a koraszülött osztályon van, és mindent elkövetnek, hogy életben maradjon.

Jött a büntetés

„Még magatehetetlenül, kómában feküdt a lányom, amikor levelet hozott a rendőrségtől a postás. Azt hittük, a baleset körülményeiről állapítottak meg valamit, ám nem ez történt. Alig akartuk elhinni, de a lányomat a történtek után 15 ezer forintra megbüntették, amiért állítólag a baleset idején nem volt becsatolva a biztonsági öve. Tudjuk, hogy a szabályokat be kell tartani, de a lányom az életéért küzd, méltányosságból eltekinthetnének a bírságtól – mondta felháborodva Nikolics László.

Életmentő műtét, kóma

A 21 éves édesanya nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is. Azóta túl van egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje, egy darabig kómában volt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: deltahírek.hu