Két család élete is összeomlott egyik pillanatról a másikra a csütörtöki, Veszprém vármegyei tragikus autóbaleset miatt. Meghaltak a sofőrök, amikor frontálisan ütközött két személyautó Berhida és Pétfürdő között. Az egyik autóban egy kismama is megsérült, aki a tragédia után saját felelősségére távozott a kórházból, és még a családja sem tudja, hol van.

Ketten meghaltak

Két ember életét vesztette abban a frontális balesetben, ami Pétfürdő és Berhida között történt az úton. A helyszínről származó információk szerint két autó ütközött össze frontálisan egy kanyarban, és elkerülhetetlen volt a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hazafelé tartott

A kék Suzukit egy 43 éves várpalotai férfi vezette. Hazafelé tartott, és eddig ismeretlen okból áttért a szemben lévő sávba, és összeütközött azzal a személygépkocsival, amit egy 39 éves papkeszi férfi vezetett. Az autók megpördültek és az árokba csapódtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A roncsba szorultak

A személygépkocsikon szinte egyetlen ép elem sem maradt. Mindkét sofőr a roncsba szorult, a tűzoltók szabadították ki őket, majd a mentők próbálták megmenteni az életüket, de olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy nem lehetett rajtuk segíteni.

Súlyosan megsérült a kismama

A szürke kocsi jobb első ülésén egy 21 éves kismama utazott, ő ki tudott szállni az autóból. A várandós nő súlyos gerinc- és mellkasi sérüléseket szenvedett, és a sürgősségi osztályra szállították. A baleset után az elhunyt férfi szülei a nőt hibáztatták azért, mert ő meghalt.

Rendőrök vigyáztak a családra

„Mi semmiről sem tehetünk” – mondta a Tények riportjában az egyik családtag. Az éjszaka ettől függetlenül rendőrök vigyáztak a családra, tartva az esetleges bosszútól.

Félárván maradt gyermekek

A vétkes sofőr felesége rosszul lett, amikor megtudta, mi történt. Kórháza kellett vinni. A családnak egy 6 éves gyermeke maradt félárván a baleset következtében. A másik kocsit vezető férfi két gyereket hagyott árván.

Eljött a kórházból

A kocsiban ülő állapotos nőről közben kiderült, hogy a saját felelősségére elhagyta a kórházat, azonban nem ment haza, még a saját családja sem tudja, hol van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Darabjaira hullott mindkét autó

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrkapitányság