Szívszorító halálos baleset történt szerdán Kecskeméten. Egy személyautó az út melletti fának ütközött, a sofőr életét vesztette, gyermekének megmentéséért viszont hősies küzdelem indult. A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a várandós nő mögött volt bekötve.

Hősies küzdelem a helyszínen

A mentők hősies küzdelmet folytattak egy csecsemő életéért, a baleset áldozata ugyanis várandós volt. A helyszínről származó információk szerint a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket, egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Császármetszést végeztek

A küzdelem sajnos nem vezetett eredményre, ezért az idő közben a két mentőhelikopterrel és két mentőautóval a helyszínre érkező mentőknek, illetve a szintén riasztott koraszülöttmentőknek azonnali döntést kellett hozniuk: helyszíni császármetszést végeztek. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életben maradt a csecsemő

A császármetszés sikeres volt. A baon.hu portál beszámolója szerint a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően végül a csecsemőt stabil keringéssel szállították kórházba.

Frontális ütközés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly novemberben, hogy halálos közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton. Két személyautó frontálisan összeütközött Ebes és Debrecen között. A nagy erejű karambol következtében az egyik gépkocsi kigyulladt. A balesethez riasztott debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, valamint kiszabadítottak egy beszorult embert. 

Nem tudták megmenteni őket

A mentők egy férfi, egy nő és újszülött gyermekének életét a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínről egy gyermeket és egy férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

A sofőr meghalt

Békés megyében, Dévaványa és Gyomaendrőd között egy személygépkocsi leszaladt az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Vas megyében is tragédia

Amint azt Kékvillogó is megírta, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt november 23-án, Vas megyében, a 87-es főúton, Gyöngyösfalu közelében. Egy furgon és egy kisáruszállító ütközött össze a nedves úton.

Kisodródott a furgon

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy magyar rendszámú furgon, ami egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A sofőr fékezett, de ütközött egy szemből érkező kisáruszállítóval. 

Mindkét sofőr meghalt

A Fiat az árokba csapódott, a Renault az út szélén állt meg. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik kiemelték a két sofőr holttestét a járművekből. Mindketten az ütközés után azonnal elhunytak, az életük megmentésére nem volt esély. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.