Vasárnap este több közlekedési baleset is történt a fővárosban, akadt köztük szerencsés kimenetelű, illetve személyi sérüléssel járó is. A 9. kerületi Soroksári út és Kvassay Jenő út jelzőlámpás csomópontjában rendszeresen történnek karambolok, függetlenül attól, hogy működnek-e a jelzőlámpák, avagy nem. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Arra ment, amerre piros volt a lámpa

Ezúttal működő lámpák mellett egy Toyota Prius, egy Mercedes A 180 és egy Volvo XC60 ütközött amiatt, hogy a Prius fiatal férfi vezetője járművével Csepel felől érkezve a balra kanyarodó sáv zöld jelzését figyelte, ám egyenesen haladt tovább, abba az irányba viszont pirosat mutatott a jelzőlámpa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nekiütközött egy Mercedesnek

 Emiatt a kereszteződésben a Kvassay Jenő útról a Gubacsi út felől balra, a Soroksári út kifelé vezető oldalára szabályosan kanyarodó Mercedes a Toyota bal oldalának ütközött, majd visszacsapódott a mögötte szintén balra kanyarodó Volvo elejének.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték a féléves kislányt

A Mercedesben egy háromtagú család ült – a hátul szabályosan, gyerekülésben utazó fél éves kislányt a helyszínre riasztott Szent Márton Gyermekmentő elővigyázatosságból kórházba szállította, de nem sérült meg, mint ahogy a szülei, illetve a másik két autó sofőrje sem.

Lezárták az utcát

A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Mercedest. A helyszínelés idejére a Kvassay Jenő út Soroksári út és Gubacsi út közötti szakaszát teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK