Az újpesti rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy 4. kerületi cég irodájából loptak el félmillió forintot.

Félmilliós zsákmány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, mivel 2021. szeptember 29-én éjjel egy férfi bement egy 4. kerületi cég irodájába, és onnan több mint 500.000 forintot lopott el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Négyen vettek részt benne

A nyomozók megállapították, hogy a cselekményben négyen vettek részt, egyikük a cég alkalmazottja volt, így az elkövetők nem véletlenül mozogtak otthonosan a helyszínen. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

A társa az autóban várt

Az egyik férfi az irodai szekrény ajtaját kiszakította és kivette a zsákmányt, míg két társa az autóban várta és a környéket figyelte, írja police.hu.

Mindent rögzített a kamera  ​

A biztonsági kamera azonban minden mozdulatukat rögzítette. ​Az újpesti rendőrök azonosítottak, majd 2022. január 5-én és 6-án elfogtak négy elkövetőből hármat, negyedik társuk pedig néhány nappal később a 4. Kerületi Rendőrkapitányságon önként jelent meg.

Ez is érdekelhet:

Kihallgatták őket

A négy férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, mindannyian szabadlábon védekeznek.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó is van:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu