Hatéves lányával együtt egy Railjet-vonat elé vetette magát egy 38 éves magyar férfi Alsó-Ausztriában. A férfi az egykori szépségkirálynő volt férje volt, kiderült családi okok miatt vetette magát kislányával a vonat elé.

Vonat elé ugrott egy apa a kislányával

Rettenetes tragédia történt a napokban. Egy 38 éves magyar férfi hatéves kislányával a karjaiban a vonat elé vetette magát Alsó-Ausztriában. A mozdonyvezető már nem tudta megakadályozni a tragédiát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Másképp emlékszik a mozdonyvezető

Az ütközés után azt mondta, hogy biztos benne, hogy három embert látott a gázolás előtt a síneken. A baleset után azonban csak a férfi és a kislány holttestét találták meg a rendőrök.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többször megfenyegette feleségét

Helyi sajtóértesülések szerint az áldozatok egy egykori Miss Austria szépségkirálynő férje, és gyermeke voltak. Későbbi információk szerint pedig az kiderült, hogy a 38 éves férfi ellen – aki amatőr teniszező volt – korábban már bírósági eljárás is indult, többször fenyegette feleségét, hogy megöli őt és a közös lányukat.

Válásuk után fenyegetőzött

A szépségkirálynő és párja ugyanis évekkel ezelőtt elváltak, ám a férfi nem tudta feldolgozni a történteket. Az első fenyegetéseket 2017 őszén tette, onnantól kezdve 2018 februárjáig ezeket többször megismételte.

Pszichés zavarai voltak a férfinak

A következő három évben állítólag felhagyott ezekkel, ám 2021 nyarán azt mondta volt feleségének, hogy lányával együtt a vonat elé löki őt. Emiatt a fenyegetés miatt 2021. november 15-én a férfit tizenkét hónap feltételes börtönbüntetésre és 720 eurós megfizetésére ítélték, valamint kötelezték pszichoterápiás kezelésre.

Összeomlott a család

Kronen Zeitung megkeresésére a kislány nagyapja elmondta: a család és az ismerősök is összeomlottak, senki sem tudja felfogni a tragédiát.

Sokat volt az édesapjával

Az idős férfi a nevelőapja volt a 38 éves férfinek, együtt éltek, ezért a nagypapa gyakran látta az unokáját. Heti három napot töltött velük, az utolsó találkozásukkor a kislány azt mondta: nagyon örül, hogy ismét láthatja az édesapját.

Az anya kezelést kap

Az ügyben egyelőre nem zárták le a nyomozást, az édesanyát a tragédia miatt egy kríziscsapat felügyeli.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: