Két balesetet is okozott az ittas férfi. Először a 6-os főúton Százhalombattánál, ahonnét segítségnyújtás nélkül lelépett, majd Érd és Tárnok között rongyolt bele egy teherautóba. Naná, hogy kattant a bilincs.

Belerohant a Mercedes teherautóba

Egy férfi által vezetett Ford Mondeo közlekedett a 8104-es úton Tárnok irányából Sóskút felé hétfő délután. Áthaladt az M7-es autópálya alatti alagúton, majd behajtott a körforgalomba. Ezt a manővert valószínűleg túl nagy sebességgel próbálta kivitelezni, mert a körforgalomból kihajtva megcsúszott, áttért a szembejövő oldalra, ahol az éppen odaérkező Mercedes nyerges billencs elejébe fúródott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tropára ment a Ford bal eleje

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kirobbantak a légzsákok

A teherautó férfi sofőrje próbálta elkerülni a balesetet, lehúzódott az úttest melleti füves területre, de a Mondeo így is belerohant. A Fordban kirobbantak a légzsákok, így vezetője könnyebb karsérüléssel megúszta a karambolt, viszont a felelősségre vonást biztosan nem fogja, mivel a helyszínen végzett légalkoholos teszt erős ittasságot jelzett nála.

Ezt az ütést a teherautó is megérezte

Egy másik balesetet is okozott, onnét lelépett

A helyszínen az is kiderült, hogy valósággal halmozta a büntető tételeket, mivel néhány órával korábban már okozott egy balesetet a 6-os főúton Százhalombatta és Érd között, valószínűleg ott sem józan állapotban, ahol két autó oldalát törte össze, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Drága lesz a Ford javítása

Megviselte a csattanás

A billencs vezetője szerencsére nem sérült meg az ütközésben, de mentálisan eléggé megviselte a csattanás. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltók is kivonultak, segítenek a tehergépkocsi műszaki mentésében, amely miatt teljesen lezárták az útszakaszt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hátulról megúszta a Ford

Jól jön ilyenkor egy autómentő

Képek: Kékvillogó.hu/G.K.