Hétfőn déli 12 óra körül a dunacsúni vízerőműhöz riasztották a rendőröket, mert egy férfi holtteste lebegett a vízben. A rendőrség lezárta a helyszínt.

Egy hete a vízben lehetett

Május 30-án emberi testet emeltek ki Szlovákiában a dunacsúni vízerőműnél. A holttest nagyjából egy hete már a vízben lehetett, ugyanis jelentősen oszlásnak indult. A TV JOJ információi szerint az illetőt május 22. óta tartották nyilván eltűntként. A dunacsúni vízerőműhöz hétfőn déli 12 óra körül riasztották a rendőröket, teljesen lezárták a helyszínt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ember a vízben Budapesten is

Alig egy hónapja írtuk, hogy Nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség megtalálta a holttestét a Dunában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is.

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A Ripost az eset kapcsán kereste a rendőrséget, akik annyit közöltek, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Nemrég költözött haza

A portál azt is írja, hogy a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba. Azt is írják, hogy a nő korábban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járt, az intézmény öregdiák csoportjában is téma volt az eltűnése.

Egy férfi teste is a Dunában bukkant elő

Februárban egy ismeretlen férfi holttestére bukkant a Dunában, a Hídépítő Zrt egy munkatársa. A rendőrségi körözés szerint valamivel február 15-én reggel 8 után vette észre az alkalmazott, hogy egy test akadt fent egy bóján, nem messze a Déli összekötő vasúti hídtól, tehát közvetlenül a Rákóczi hídnál. 

Frissen műtött sebe volt

A helyszínre azonnal riasztották a rendőrséget, akik a katasztrófavédelemmel közösen emelték ki a testet. Az egyenruhások szerint valószínűleg egy férfit találtak, akinek frissen műtött sebe volt, és katétere, így az sem kizárható, hogy egy kórházból tűnt el.

December végén is ismeretlen holttestet találtak

A  rendőrségre 2021. december 16-án délután érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Sárszentmihály közelében, a Nádor-csatornában egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Október elején az M5-ös autópálya mellett találtak egy ismerlen holttesttet

Tavaly szeptemberben, titokzatos holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett. Akkor is lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak.

Van segítség!

Magyarországon működik éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszolgálat a 116-123-as és a 06 80 810-600-as telefonszámon, utóbbi 0-24h folyamatosan üzemel, hívható vezetékes telefonról és mobilról egyaránt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció