Nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség most megtalálta a holttestét.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A Ripost az eset kapcsán kereste a rendőrséget, akik annyit közöltek, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

Ez azt jelenti, hogy vagy baleset okozta a nő halálát vagy önkezűleg vetett véget az életének, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Nemrég költözött haza

A portál azt is írja, hogy a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba.

Az öregdiák csoportban is beszéltek róla

Azt is írják, hogy a nő korábban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járt, az intézmény öregdiák csoportjában is téma volt az eltűnése.

Ez is érdekelhet:

Van segítség!

Magyarországon működik éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszolgálat a 116-123-as és a 06 80 810-600-as telefonszámon, utóbbi 0-24h folyamatosan üzemel, hívható vezetékes telefonról és mobilról egyaránt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Duna – Forrás: YouTube