Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze péntek este az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél, Örkény közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, egy ember a kisteherautóba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Az M5-ösön történt

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint péntek este egy 36 éves férfi haladt Audi gépkocsijával az M5-ös autópályán Szeged felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hátulról belerohant

Az 50. kilométerhez érve, Hernád térségében eddig ismeretlen okból (alkohol vagy más tudatmódosító anyag fogyasztása nem merült fel) az előtte haladó, Ford Transit típusú gyógyszerszállító furgon hátuljába rohant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyínről:

Lesodródtak az úttestről

A karambol következtében mindkét jármű lesodródott az úttestről, az Audi az árokban a vadkerítésbe csapódott, a furgon pedig az oldalára borult.

Helyszíni felvétel:

Az Audi sofőrje beszorult a roncsba

Az Audi vezetője nem sérült meg az ütközésben, a furgon 57 éves szintén férfi vezetője viszont beszorult a roncsba, őt a szélvédő eltávolítása után a dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Fotó a helyszínről:

Súlyosan megsérült

A kiszabadított férfi súlyos mellkasi sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Mivel mindkét jármű az árokban landolt, jelentősebb forgalomkorlátozásra nem volt szükség, a leállósávot zárták le a mentés és a helyszínelés idejére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni fotók – Forrás: GK