Az éjszaka sem volt zökkenőmentes Budapesten. Ezúttal a Margit hídon történt baleset, a helyszínről a BudapestKörnyéke helyszíni tudósítója jelentett portálunknak.

A Margit hídon történt az eset

A BudapestKörnyéke információi szerint egy platós kisteherautó tartott a Margit hídon péntekről szombatra virradó éjszaka Budáról Pestre.

Fotó a helyszínről:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megcsúszott

Úgy tudjuk a kisteherautó a margitszigeti bejárónál egy jobb kanyarban csúszott meg, majd a villamossínre sodródva felugratott a 4-6-os villamos peronjára, ahol áttörte a korlátot, majd a szemközti oldalon az út melletti korlátnak csapódott.

Defektet kapott

A jármű első két kereke defektet kapott a baleset során, valószínűleg akkor, amikor a peronnak ütközött.

A balesetben a sofőr is megsérült:

A sofőr megsérült

Információink szerint a sofőr megsérült, őt kórházba szállították. A villamosokat buszok pótolják, de Pestről Budára haladva teljesen le volt zárva a hír, mert a roncs keresztbe elfoglalta az úttestet, így a pótlóbuszok a villamossínen, illetve a Budáról Pestre haladó oldalon közlekednek.

Dolgoznak a roncsok eltakarításán:

A BKV munkatársai is a helyszínen voltak

A sérült, de helyükön maradt korlát darabokat lángvágóval szeletelik fel a BKV munkatársai, azért a szikraeső.

Kijárási tilalom

A kijárási tilalomnak és a hidegnek köszönhetően gyalogos nem tartózkodott a peronon, illetve épp villamos sem járt arra, így azzal sem ütközött a kisteherautó.

Kiemelt kép és belső képet: BudapestKörnyéke – Gombkötő Krisztián