Mint ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt négy ember halt meg csütörtök délután abban a balesetben, amely Győr egyik elkerülő útján történt csütörtökön. Egy család vesztette életét, miután autójuk egy kamionnal ütközött, majd kigyulladt.

Halálos baleset

2021. január 14-én, 12 óra 18 perc tájékán a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében halálos baleset történt.

Tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze

Mint ahogyan azt mi is megírtuk a rendőrségi információk szerint a súlyos balesetben egy kamion és egy személyautó ütköztek össze, eddig tisztázatlan okok és körülmények között.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kigyulladt az autó

Az ütközés miatt a személyautó kigyulladt. Valószínűleg előzni akart és akkor ütközhetett a szemből közlekedő kamionnal.

Kapcsolódó:

Egy család ült a járműben

A személyautó pillanatok alatt lángba borult. A járműben egy család ült.

Két gyermek is meghalt

A házaspár, a 18 éves lányuk és egy kisgyermekük utazott az autóban. A családnak esélye sem volt a túlélésre.

A lány a testével próbálta védeni a kisfiút

„A helyszínelő rendőr ismerősöm döbbenten mesélte, hogy Évi kioldozta a gyerekülésből a kisöccsét, akit a csomagtartón keresztül próbált kimenekíteni” – mesélte a Blikknek Anikó, a tragikus sorsú család szomszédja.

Drámai utolsó pillanatok

Az ütközést követően a szülők vélhetően azonnal elvesztették az eszméletüket, majd ezt követően néhány pillanaton belül elárasztotta az utasteret a mérgező füst. A fiatal lány, Évi hátul ült a kisöccsével, akik kioldozott a gyerekülésből, majd megpróbáltak az ajtón át menekülni, sikertelenül. Ezután a csomagtartó irányába vette az irányt, de nem tudta kinyitni. Végül utolsó erejével, védelmező módon a kisöccse fölé borulva védte őt a lángoktól, így találtak rájuk a rendőrök.

A balesetről egy videó is felkerült a Facebookra

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Krizsán Csaba