Kilenc hónapos közös gyermeke is meghalt a sofőrnek és élettársának a csütörtöki győri horrorbalesetben. A négytagú család halálra égett az autóban, a nő 19 éves lánya sem élte túl. Két lány maradt árván.

Baleset Győrnél

Amint arról a Kekvillogo.hu is beszámolt, halálra égett egy négytagú család csütörtökön egy Győr melletti balesetben.

Itt történt a baleset

Kigyulladt az autó

A Daewoo Matiz előzésbe kezdett, és ekkor rohant a szabályosan közlekedő kamionba. A kocsi felismerhetetlenségig roncsolódott, füst szállt fel belőle, majd pillanatokon belül lángra lobbant.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Többen próbáltak segíteni

Több szemtanú is elmesélte, hogy többen is megálltak segíteni, a kamion sofőrje is azonnal kipattant és a porral oltóval rohant a kocsihoz. Tenni azonban nem tudtak már semmit – írja a Ripost.

Megszólalt a kamionsofőr felesége

Az egyik Facebook-csoportban megszólalt a kamionsofőr felesége, ezt írta: „A férjem vezette a kamiont  és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsátok őket!

„Borzasztóan sajnálom”

„Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, borzasztóan sajnálom” – írta az asszony az egyik Facebook csoportban.

Megszólalt a nagymama

„Két kislány maradt árván” – erről a sofőr, Imre nagymamája beszélt a TV2-nek adott exkluzív interjúban. A család egyébként a Győrhöz közeli Bőnyön élt.

Nagyon vágytak egy közös gyerekre

Az idős nő sírva, dédunokái képét szorongatva mesélt a családról. Azt mondta, hogy a pár már nagyon vágyott egy közös gyermekre, 9 hónapja hatalmas volt az öröm, de így együtt nem sokáig tudták élvezni a családi életet.

Két árva kislány maradt

A nő még két lányt hagyott árván, az egyikük ugyanabba a középiskolába jár, ahová a meghalt, kiváló tanuló 19 éves lány. A halálra égett családot az iskola és az egész környék gyászolja.

A baleset utáni pillanatokról egy videó is készült

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: MTI/Krizsán Csaba