Élménymotorozás közben szenvedett súlyos sérüléseket egy 15 éves állami gondozott fiú Csanádpalotán. A helyi motoros egyesület tagjai a falunapon vitték el motorozni a jelentkezőket. A helyszínről származó információk szerint a motoros nem adott elsőbbséget egy szabályosan haladó autónak egy kereszteződésben.

Baleset a falunapon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 15 éves fiú Csanádpalotán élménymotorozás közben. Falunapot tartottak, egy helyi motoros egyesület tagja ennek keretében vitte motorozni a jelentkezőket. A rendezvény helyszínétől 200 méterre történt a baleset, mikor a motoros nem adta meg az elsőbbséget egy autónak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autó alá szorult

Az ütközés következtében a vezető az autó alá szorult, az métereken keresztül vonszolta magával. A kocsi eleje összetört.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter vitte el  

A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett és miután az állapota stabilizálódott, mentőhelikopterrel vitték el. A 15 éves állami gondozott fiú súlyos fejsérülést szenvedett, és eltörtek a végtagjai.

Eltakarta a bokor a táblát

A kereszteződésnél egy nagy bokor takarta az elsőbbségadás kötelező táblát, amelyről rég lekopott már a festék. Az út másik oldalán pedig minden tábla hiányzik, csak egy csonk emlékeztet a létezésükre – számolt be róla az  RTL.

Nem nézett tükörbe

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a törökbálinti Bajcsy-Zsilinszky úton haladt egy 3-as BMW az M7-es autópálya felől a Géza fejedelem útja felé. Egy szegedi férfi vezette, aki elképzelhető, hogy helyismeret híján elkeveredett kicsit, ezért meg akart fordulni, avagy a motorosbolt parkolójába akart bekanyarodni, de az biztos, hogy nem nézett a visszapillantó tükörbe. 

Belecsapódott a személygépkocsiba

Vele párhuzamosan ugyanis egy szintén BMW típusú motorkerékpár érkezett, amelynek vezetője már nem tudta kikerülni a hirtelen elé kanyarodó autót és annak bal elejébe csapódott, majd járművével felborult.

Kigyulladt a motor

A motoros az úttestre zuhant, a motor pedig kigyulladt, a tüzet a motoros bolt dolgozói oltották el, akik a baleset láttán kiszaladtak az üzletből. A motort vezető 52 éves ember súlyosan sérült.

A kórházban meghalt

A mentők kórházba szállították, ahol nem sokkal később életét vesztette. A balesetet okozó sofőr nem sérült meg, sőt, a BMW-je is mozgásképes maradt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció