A Bács-Kiskun megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi megtalálása érdekében.

Egy dohányboltot rabolt ki

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. március 16-án 12 óra 55 perckor egy fegyvernek látszó tárggyal kirabolt egy kecskeméti dohányboltot. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A történtek tisztázása érdekében a rendőrök keresik a képen látható férfit:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri most a rendőrség

Kérjük, hogy aki a férfit felismeri vagy a személyazonosságával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A  névtelenség megőrzése mellett tehető bejelentés a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, írja közleményében a hatóság.

Ez is érdekelhet:

Borsodban is rablás történt

A rendőrség egy másik közleményéből kiderü, hogy Borsod megyében is rablás történt, mint írják: az ózdi rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki a városban a nyílt utcán bántalmazott egy férfit, majd elvette a pénzét.

Egy férfit rabolt ki

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves borsodbótai férfival szemben. A gyanúsított 2022. március 11-én éjfél előtt az Ózd, Munkás úton bántalmazott egy arra gyalogló férfit, majd erőszakkal elvette a pénzét.

FRISS!

Hamar a nyomára bukkantak

A sértett futva menekült el, majd bejelentést tett a helyi rendőrkapitányságon. A rendőrök azonnal hozzáláttak az elkövető azonosításához és felkutatásához, amelynek eredményeként öt órán belül elfogták a gyanúsítottat, majd kihallgatását követően őrizetbe is vették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu