A nők és a férfiak között rengetegen elégedetlenek megjelenésükkel. Általában a külső jegyek változtatását plasztikai műtét segítségével oldják meg. Azonban a profilharmonizációra és arcformázásra létezik kíméletes és gyors megoldás is.

Nem szükséges fájdalmas, hosszú felépülési idővel járó beavatkozásra vállalkoznia annak, aki szeretné némiképp módosítani az arcának a formáját, esetleg a meglévő ráncokat kívánja eltüntetni. A hialuronsavas arc- és ráncfeltöltéssel percek alatt megváltozhat a külsőnk.

Kíméletes kezelés

Rengeteg lehetőséget kínál a hialuronsavas kezelés, hiszen amellett, hogy volumenizál, hatására a ráncokkal, redőkkel teli és fénytelen bőr ismét megújul. Az Aesthetica Orvosi Központ arc- és ráncfeltöltése prémium anyagokkal és óriási szakértelemmel párosulva biztosít tökéletes végeredményt. 

A mindössze 15 perces beavatkozás hatása hosszú ideig tart. Olvasd tovább cikkünket, így többet is megtudhatsz a kezelés menetéről és előnyeiről!

Amit tudnunk kell a hialuronsavról

Testünk természetes összetevői között szerepel a hialuronsav is, mely verhetetlen a vízmegtartás területén. Szervezetünk egyik építőeleme ez a molekula, mely a testünkben lévő szövetekben található meg. Elsősorban a bőr és az izületek területén van jelen. A hialuronsav ereje abban rejlik, hogy képes akár saját súlyának ezerszeresét meghaladó vizet megkötni, ezáltal a bőr hidratáltságát, rugalmasságát biztosítani.

Az idő múlásával szervezetünkben csökken a hialuronsav mennyisége, így a vízhiányos bőr elkezd ráncosodni és kevésbé lesz puha és selymes. Szerencsére a hialuronsav miatt kialakult redők még kisimíthatóak, ha pótoljuk az elveszett anyagot.

A hialuronsavas arc- és ráncfeltöltésről

A természetes szépség kiemelésére, az arckontúr javítására és a meglévő ráncok kisimítására egyaránt alkalmas a hialuronsavas kezelés. Az arc könnyen formázható a segítségével, hiszen célzottan, a kezelendő területen kerül alkalmazásra. Az eljárás kiváló lehetőséget nyújt a homlok tájékát, a szemközti területet, az ajkak körüli részt volumenizálni és kisimítani. 

Még mielőtt a szakorvos hozzáfog a hialuronsavas feltöltéshez, minden esetben előzetesen megbeszéli a pácienssel a lehetőségeket. Ekkor kerül meghatározásra, hogy milyen mennyiségű hialuronsavat fog felhasználni, mik a pontos igények és elvárások. Általában a természetes hatás megtartására törekednek a sebészek, így a végeredmény és az összhatás valóban esztétikus lesz.

Önmagában a beavatkozás alig 15 percet vesz igénybe és szinte fájdalommentes, hiszen a befecskendezésre kerülő hialuronsav mellett lidocaint is tartalmaz az elegy. A sebész egy vékony tű segítségével juttatja a töltőanyagot a bőr alá. A befecskendezett anyagot szükség esetén masszírozással oszlatja el. A kezelést követően rögtön folytathatjuk mindennapi rutinunkat, nincs felépülési idő, és akár egy évig is élvezhetjük a beavatkozás előnyeit.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.