2021. január 1-je óta Magyarországon minden olyan cég számára kötelező a bankkártya-elfogadás biztosítása, amelyik online pénztárgépet használ. Ha kereskedő vállalkozás indításán gondolkodsz vagy elégedetlen vagy a jelenlegi szolgáltatóddal, érdemes olyan partnert keresned, amelyik gördülékeny fizetési megoldásokat garantál számodra.

A bőség zavara

Hazánkban jelenleg közel 30-féle fizetési mód érhető el, amelyeket különböző pénzügyi szolgáltatók kínálnak. Vállalkozóként nem könnyű eligazodni ezek között a szolgáltatások között, pedig nagy a tét. A céged stabilitását, fejlődését jelentheti, ha olyan partnert találsz, akinek a szolgáltatásával az ügyfelek is elégedettek lesznek. A BizWorks Kft. Biz Pay néven megbízható szolgáltatásokat nyújt, hiszen a világhírű cég, a Wordline Financial Services áll mögötte. Bankkártya-elfogadási megoldásaival minden vállalkozás számára optimális lehetőséget kínál. 

Melyik megoldás milyen cégeknek javasolt?

  • Kereskedő cégeknek, kisboltoknak és üzletláncoknak, vendéglőknek, szórakozóhelyeknek az asztali (LAN-on) terminál vagy a mobil terminál ideális megoldás lehet. A fiatal generáció értékeli az innovatív fizetési megoldásokat, így akár a Tap on Mobile alkalmazás is elégedett ügyfeleket hozhat a vállalkozás számára.
  • Szállodáknak és egyéb szállásadással foglalkozó cégeknek már nemcsak asztali terminálra van szükségük, hiszen az ügyfelek nemcsak a helyszínen fognak fizetni. Számukra optimális lehet a Linkpayment szolgáltatás is. 
  • Futároknak és mobil árusoknak, akiknek fontos szempont, hogy bárhonnan elérhető legyen a szolgáltatás, a Tap on Mobile alkalmazás az ideális. Ezzel bárhol értékesítesz, a vásárlóid tudnak nálad bankkártyával fizetni.
  • Webáruházak esetében a vevők egyik legfontosabb igénye a biztonságos fizetés, amit a BizPay esetén a nemzetközi Wordline háttér garantál. Az E-Commerce szolgáltatással az internetes áruházak megbízható bankkártya-elfogadása valósítható meg. 

Kapcsolatfelvételtől a szolgáltatás kiépítéséig

A BizPay ügyfélszolgálatával a weboldalukon található űrlap segítségével tudod felvenni a kapcsolatot, és ettől kezdve 5 munkanap múlva már használhatod is a szolgáltatást. A cég szakemberei a megadott elérhetőségeden felkeresnek, és felmérik a céged egyedi igényeit. Az igényekre szabva küldenek számodra egy kedvező, egyedi ajánlatot, amit ha elfogadtál, megkapod a szerződést. Ezt a szerződést a cégszerű aláírás után vissza kell küldeni nekik. Ezt követően lehetővé teszik a vállalkozásod számára azt a bankkártya-elfogadási szolgáltatást, amelyiket kiválasztottad, amelyikre szerződést kötöttél.

A gördülékeny pénzügyi folyamatokhoz akadálymentes bankkártya-elfogadásra van szükség, hogy az ügyfeleid szívesen vásároljanak nálad vagy vegyék igénybe a szolgáltatásaidat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.