Gázolajos rongyot tömött a szájába nevelőapja és vontatókötéllel kötözte egy gerendához a csuklójánál fogva, büntetésül. Ezt mondta családjának egy 12 éves dombrádi fiú. Egyik osztálytársa családjához szaladt segítséget kérni, miután állítása szerint kiszabadult. 

Kikötözte a nevelőapja

Gázolajos rongyot tömött a szájába és vontatókötéllel egy gerendához kötözött egy 12 éves fiút a nevelőapja Dombrádon. Ferike többórás küzdelem után kiszabadult, majd az egyik osztálytársa családjához szaladt segítséget kérni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sírva kért segítséget

„Kopogtak az ajtón, kinyitottuk. Ferike bejött sírva. Elmondta a panaszát, hogy benzines vagy gázolajos ruhával bekötötte a száját, na hát nagyon meg volt ijedve” – mondta az RTL Híradónak a fiú osztálytársnak az édesapja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pénzt vett ki a pénztárcából

A hozzátartozók úgy tudják a fiútól, hogy a nevelőapja azért tehette ezt, mert elvett ezer forintot a felnőttek pénztárcájából, miután az édesanyja nem adott neki pénzt ennivalóra.

Kaját vett magának

A 12 éves fiú ezután bement a helyi zöldségeshez, ahol élelmiszert vásárolt magának, ám az anyja ezt elmondta a nevelőapának, aki a vontatókötéllel kikötözte a gyereket a gerendához.

Nagyon meg volt rémülve

A fiú nagymamája és nagynénje szerint nincs okuk kételkedni Ferike szavaiban, pláne, hogy valódi rémületet láttak rajta. A kisdiák rokonainak elmondta: a garázsban kötözte ki a nevelőapja, csupán lábujjhegyre állva, több óra után tudta magát eloldozni. Hozzátartozói nem kételkednek állításaiban.

Az édesapa feljelentést tett

Az RTL stábja megkereste a nevelőapát is, ám ő nem akart nyilatkozni. A fiú vér szerinti apja azonban feljelentést tett az eset miatt a rendőrségen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomoz a rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének büntette miatt rendelt el nyomozást. Gyanúsítottat egyelőre nem hallgattak ki az ügyben.

Kiemelt kép: A 12 éves megkínzott Ferike – Forrás: RTL