Az egyik súlyosan megsérült kisfiú még a mai napig műtéteken esik át. Testi fájdalmai mellett azzal is meg kell küzdenie, hogy sokan csúfolják sebei miatt.

Nem találtak semmit

A Miskolci Rendőrkapitányság bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást, ez azt jelenti, nincs felelőse a két évvel ezelőtti Sajólászlófalván történt gokartbalesetnek – derül ki az RTL híradójából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen a település

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Majdnem tragédia lett

A csatorna felkereste a családot. A most 11 éves Bence jobb karja be van kötve, néhány napja a negyedik plasztikai műtéten esett át. „Megnyugodni ebből nem nagyon lehet, de próbálunk vele együtt élni” – nyilatkozta édesanyja. Fia két éve életveszélyes állapotban feküdt az intenzív osztályon.

Váratlanul lángra kapott a motor

Bence testének egyharmada megégett, négy és fél hónapig volt kórházban, miután egy házilag barkácsolt gokarttal játszottak a környékbeli gyerekek, amikor a motor lángra kapott. A gyerekek eloltották a tüzet, de egy üres, olajos kannában maradt kevés benzin is kigyulladt.

Nagyon óvatosak

Bencén kívül egy másik kisfiú is súlyosan megégett. Bence már iskolába jár, sokat segít az édesanyjának, akinek a nagyobb gyerekei már felnőttek, így a kisebbet egyedül neveli. Azt mondja, szeretné megóvni minden bajtól.

Sokszor fájnak a sebek

„A gyerekre 200 százalékosan odafigyelek. Ha dolgozom, akkor a gyerekek is odafigyelnek rá, ő is odafigyel arra, hogy ha lehet, akkor kihagyja bármi olyat, ami valami veszéllyel jár” – fejtegette. A kisfiú azt mondja, sokszor vannak fájdalmai.

Rengetegen csúfolják

„Most ugye, hogy meg lett a műtétem, nagyon fáj a kezem. Nyújtani nem tudom, nehezen is tudom hajlítani. Tornáztatom a kezemet, ne fájjon annyira” – mesélt sérüléseiről Bence. Ám ennél is rosszabb számára az, amikor csúfolják a testét borító hegek miatt.

Te is lehetnél amilyen én

„Nagyon csúnyákat mondanak rám, ahogy kinézek” – mondja a fiú. Mit mondasz te erre – tette fel a kérdést a riporter. „Hát én azt mondom, te is lehetnél ilyen, amilyen én” – válaszol tömör, ám meghökkentő bölcsességgel Bence. A baleset 2021 nyarán történt.

A gőz lobbant be

A jármű tulajdonosa nem volt otthon, amikor Bence társával megpróbálta beindítani a járművet. „A Bence fiú mikor lehajolt, a térdével elborította és a gőz a gépjármű felé fordult. Ebből jött ki a láng, ami szegény fiún begyújtotta a felső ruházatot” – mondta akkor a jármű tulajdonosa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: police.hu.)