Herczeg Zoltán jelenleg házi őrizetben várja ügyének alakulását. Napi két órára hagyhatja el csak lakását. A kardiózás hiányzik neki, de nem mer lépcsőzni, nehogy beriasszon a nyomkövető.

Könyv nevelő jelleggel

Már régóta tervben volt, ám most egy szomorú apropó, a börtön sietteti az elkészültét. Egy kicsit nevelő célzatúnak is szánom, főként a fiatalok számára, hogy miként kerülhetik el, hogy életre szóló hülyeséget csináljanak – mondta el a Blikknek Herczeg Zoltán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magányos elvonulás

A divattervező lassan egy hónapja házi őrizetben van, miután hónapokat töltött letartóztatásban kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. Most azt mondja, minden okkal történik az életben és szerinte sokakra ráférne fél év magányos elvonulás – noha nem egy börtönben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az esti „varázscigi” sem hiányzik neki

„Nincs jó és rossz, hanem ok és következmény van. Akármilyen büntetésem lesz is, elfogadom, és próbálom a legjobbat kihozni belőle” – fejtegette. Állítja, most már képes tisztán élni, nem hiányzik neki az esti spangli sem, s húsz éve nem aludt olyan jól, mint mostanában.

Heti két óra kimenője van

Azt azonban nyomatékosította, hogy sosem kereskedett drogokkal, noha a fogyasztást nem tagadta. Nyomkövetőt kell hordania, hétfőnként két órára elhagyhatja otthonát is. „Általában bemegyünk a párommal az üzletembe, ami közel van a Városligethez, ahol utána fél órát sétálhatunk” – mesélte.

Nem akar késni

Ezek a séták feltöltenek, van, hogy rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám – tette hozzá. Ám akkurátusan figyel, hogy időben hazaérjen, nehogy bejelezzen a nyomkövető. Párjának, Mariannak nem tud eléggé hálás lenni, aki a legnehezebb időszakban is kitartott mellette.

Mennyei lakoma a börtönkoszt után

„Amikor megtudtam, hogy hazamehetek, csak egy gyors telefonra volt időm, így nem is igazán tudott felkészülni, mégis finom vacsora várt. Úgy ettem azt a hirtelenjében elkészített olasz paradicsomlevest és bolognait, mint még soha semmit” – mondta.

Most is korán kel

Elmondása szerint mindketten átértékeltek sok mindent az elmúlt időszakban. „Hamarosan fel is teszem neki a nagy kérdést” – árulta el a divattervező, aki azért még nem tudja maga mögött hagyni a börtönrutint. „Korábban is felébredtem hajnali fél öt-öt óra körül, ami a börtönben is így volt, ám ott fél hatkor szigorú ébresztő volt” – idézte fel.

Keményebbek az edzések

Azonban ha megcsinálták az ágyrendet, akkor a váltásig visszafeküdhettek az ágyra. Most is fel-felébredek hajnalban, de amióta kijöttem, itthon is hétkor kelünk, csak itt nincs váltás. Beszámolt arról is, hogy a rácsok mögött edzései is keményebbek lettek.

Levegőzés a tetőn

„Odabent a zárkatársaimmal sokkal komolyabban edzettem, mint előtte, és ebből ma sem engedek” – ismertette. Megjegyezte, hogy a kardió az hiányzik neki, de nem meri megkockáztatni, nehogy bejelezzen a nyomkövető . A tetőre viszont sokszor kimegy levegőzni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt kép: budapestkornyeke.hu.)