Tűz keletkezett Budapesten, egy 15. kerületi családi ház konyhájában, a Kinizsi utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltókat riasztották. Egy gázpalack még a kiérkezésük előtt felrobbant.

Átterjedt a tetőszerkezetre is

A helyszínen kiderült, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felrobbant a gázpalack

A tűzoltók két embert mentettek ki az épületből a bejárati ajtórács levágásával. A sérülteket a mentők látták el. Az oltás során két gázpalackot is kihoztak, egy pedig a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Képek a helyszínről

Fotó: Katasztrófavédelem

Képek a helyszínről

Fotó: Katasztrófavédelem

Képek a helyszínről

Fotó: Katasztrófavédelem

Képek a helyszínről

Fotó: Katasztrófavédelem

Képek a helyszínről

Fotó: Katasztrófavédelem

Nem volt nagy tűz

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy lángok csaptak fel csütörtök este a maglódi Auchan-áruházban. Egy pékség kemencéje gyulladt ki. Amire a tűzoltók kiérkeztek, már lánggal égés nem volt, az épület viszont füsttel telítődött. 

Tele lett füsttel az épület

Akik bent voltak, időben elhagyták az épületet. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik ellenőrizték és átszellőztetik az épületet. Nem történt személyi sérülés.

Egy kemence lángolt

Mint kiderült, egy körülbelül 450 négyzetméter alapterületű pékség területén egy elektromos sütőkemence belseje gyulladt ki. Az ott dolgozók a lekapcsolását elvégezték, porral oltóval az oltást megkezdték, az áruház kiürítését pedig végrehajtották. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tűzeset helyszíne. Fotó: Katasztrófavédelem