Súlyosan megsérült az a sofőr, aki autójával egy villamossal ütközött a körúton. Egyelőre nem tudni, hogy került a sínekre a személygépkocsi.

Baleset a villamossíneken

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapesten, az 5. és a 13. kerület határán, a Szent István körúton, a Hegedűs Gyula utcánál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos sérülés

Egy embert a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki a gépkocsiból. Az egységek áramtalanították a járművet. A vizsgálatok alapján kiderült, a sofőr súlyosan megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mentés képei

Fotó: Katasztrófavédelem

A mentés képei

Fotó: Katasztrófavédelem

A mentés képei

Fotó: Katasztrófavédelem

A mentés képei

Fotó: Katasztrófavédelem

Négy autó ütközött

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze négy autó 17 óra körül Budapest 22. kerületében, a 6-os számú főúton, a Sörház utcánál

Torlódás a környéken

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt. A balesettel érintett járművek miatt forgalmi akadály alakult ki, az érintett útszakaszon a forgalom egy-egy sávon haladt.

Ijesztő baleset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy ijesztő baleset történt hétfőn délután Biatorbágy és Sóskút között: egy ezüst színű Peugeuot nekihajtott egy billenőplatós teherautónak, és éppen az üzemanyagtartályánál találta telibe a másik járművet.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Katasztrófavédelem