Kigyulladt kamion miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lebény térségében. A takarmányokat szállító kamion eddig tisztázatlan körülmények miatt gyulladt ki.

Égő kamion

Személyi sérülés nem történt, de a szemle és a műszaki mentés idejére a forgalmi sávokat elfoglalják – írta a rendőrség. Kerülni a 142-es kilométerszelvénynél letérve, az 1-es főúton lehet. Torlódásra és lassú haladásra lehet számítani az érintett szakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábbi balesetek

Balesetek miatt torlódik a forgalom az M1-esen autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske és Biatorbágy térségében. Bicske térségében két kamion és egy személyautó ütközött. A pálya érintett oldalát lezárták, kerülni Óbarok pihenőhelynél letérve az 1-es főúton lehet.

Közelben még egy

Ugyancsak a főváros irányába, Biatorbágy térségében két személyautó ütközött. A 22-es kilométernél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött a torlódás jelentős.

És még egy

A Hegyeshalom felé vezető oldalon, Óbarok térségében két személyautó karambolozott. A 43-as kilométernél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött araszolnak a járművek – tudatta az Útinform.

Villamossal ütköztek

Újra teljes vonalán jár az 1-es és az 1M villamos a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Befejezték a helyszínelést a III. kerületi Vörösvári úton, a Váradi utcánál, ahol korábban baleset nehezítette a villamosok közlekedését. Személyi sérülés nem történt. Az esetről a Kékvillogó.hu is beszámolt.

Reggel történt

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, az M31-es csatlakozása előtt. Két autó karambolozott, az 53-as kilométernél a belső sávot elkerítették. A torlódás csaknem 7 kilométeres.

Délen is

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében egy személyautó egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze. A 7-es km-nél a belső sávot lezárták, a baleset helyszíne mögött torlódik a forgalom. 

Baleset az M7-en is

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a martonvásári kijárat előtt két személyautó ütközött össze. A 29-es km-nél a sérült járművek a belső sávban vesztegelnek, lelassul a haladás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotónk illusztráció, az M1 lébényi kijárata.