A budapesti tűzoltók három vízsugárral kezdtek neki az oltásnak, miután kigyulladt egy busz hátulja a főváros 3. kerületében. Az első értesülések szerint nem sérült meg senki.

Kigyulladt a busz

A rendőrség információi szerint 2021. január 18-án 6 óra 5 perc tájékán egy garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító busz gyulladt ki Budapest 3. kerületében, az Árpád fejedelem útja 69. szám előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ide riasztották a tűzoltókat

Három vízsugárral oltottak

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a fővárosi tűzoltóknak három vízsugárral kellett eloltaniuk a kigyulladt autóbuszt. Mint a hatóságok írják, személyi sérülés nem történt.

Útzár van érvényben

A rendőrök a helyszínelés és a mentés idejére lezárták az Árpád fejedelem útját a Szépvölgyi út és a Textilgyár utca között. A forgalmat egy sávba terelik.

Eloltották a lángokat

A katasztrófavédelem friss jelentése szerint a tűzoltóknak sikerült megküzdeniük a lángokkal és végeztek a tűzoltással. A budapesti tűzoltóegységek és rendőrök befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A busz teljesen szétégett

Négytagú család halt meg Győrnél egy balesetben

Korábban a Kékvillogó is írt róla, hogy egy halálos baleset miatt riasztották a hatóságokat a 813-as számú út 1. kilométerszelvényéhez, Győr térségében, miután egy személyautó ütközött egy kamionnal. A súlyos balesetet követően az autó kigyulladt, a járműben utazó családnak esélye sem volt a túlélésre.

Egy család ült az autóban

A lángra kapott személyautóban egy család utazott, egy házaspár és két gyerekük, de a baleset során a kocsi olyan gyorsan lángba borult, hogy a családon már nem tudtak segíteni a kiérkező mentőegységek.

Ezt mondta a kamionos felesége

A balesettel kapcsolatban megszólalt az egyik Facebook-csoportban a kamionsofőr felesége, aki azt írta:  „A férjem vezette a kamiont  és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsátok őket!”

A balesetről egy videó is felkerült a közösségi oldalra

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kigyulladt autóbusz – Források: MTI/Mihádák Zoltán