A rendőrök nem teketóriáztak azokkal a fiatal bűnözőkkel, akik tegnap dél körül a Nagykörúton a Mester utcai megállónál megkéseltek egy férfit. A rendőrök gyorsan elfogták őket, az egyik térden állva, kézfeltartással mászott elő a gangos lakásból. Az elfogásról készült rendőrségi felvételt a cikkünk alján tudod megnézni.

Késelés a villamosmegállóban

Ahogy azt korábban megírtuk, egy 22 éves férfi életveszélyes sérülést szenvedett, miután a szóváltásból késelés lett szombat dél körül a 4-es-6-os villamos vonalán a Mester utcai megállónál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes sérülés

Többen is látták a balhét, azonnal hívták a rendőröket. Miután a csoport egyik tagja beleszúrta a kést a megállóban várakozó 22 éves fiatalemberbe, elmenekültek a helyszínről. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Meglepték őket a rendőrök

A rendőröknek nem kellett sokáig keresgélniük. A fővárosi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei egy nappal később meglepték őket.

Sok rendőr volt a gangon

Önként feladta magát a késelő

Egy 7. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a 8. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Térden állva mászott ki a lakásból

A rendőrségi rajtaütésről készült videóban jól látszik, hogy a zsaruk felszólítására egymás után jönnek elő az elkövetőek, az egyik annyira megijedt, hogy térden állva, felemelt kézzel mászott ki a gangra a lakásból.

Rácsok mögött maradnak

Az Életvédelmi Osztály nyomozói Sz. Rafaelt emberölés bűntett kísérlet, három társát segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki, és mind a négy férfit őrizetbe vették.

Itt a rendőrség videója

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából