A jászsági rendőrök elfogtak és bíróság elé állítottak egy 21 éves férfit, aki kifigyelte, megtámadta majd kirabolta az áldozatát.

Megtámadta

Rablásért kell felelnie annak a 21 éves férfinek, aki 2022. augusztus 20-án este Jászfényszaru belterületén megtámadta áldozatát és elvette pénztárcáját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kifigyelte az áldozatát

A fiatal férfi kifigyelte a gyanútlan áldozatot, amint az éppen eltette az utcán a nadrágja zsebébe a pénztárcáját, majd követni kezdte. Pár utcával arrébb odarohant kiszemeltjéhez, lerúgta lábról, majd mikor a sértett elesett és a földön feküdt elkezdte test szerte rugdosni.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elvitte a pénztárcáját

A támadó ezt követően elvette a bántalmazott tárcáját, a benne lévő személyes okmányokkal, pár ezer forinttal és egyéb papírokkal, majd elszaladt a helyszínről.

Napokkal később fordult a rendőrséghez

A sértett szégyellte a vele történteket, és csak napokkal később szánta rá magát, hogy a rendőrséghez forduljon. A Jászfényszarui Rendőrőrs munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkihallgatást, és személyismeretüknek köszönhetően a rendelkezésre álló kamerafelvétel alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A nádasba dobta a tárcát

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy miután a pénzt kivette a tárcából azt a közeli nádasba dobta.

Bíróság elé állították

A helyszínt meg is mutatta a rendőröknek. A nyomozók a jogsértőt őrizetbe vették és bíróság elé állították.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Ez is érdekelhet:

Prostitúcióra kényszerítettek egy gondnokság alatt álló állapotos nőt Budapesten

Kiemelt kép: police.hu