Életfogytig tartó fegyházra ítélték Cs. Dániel Márkot, aki 2019 nyarán brutális módon végzett az eladóként dolgozó volt barátnőjével, K. Katával Kőbányán. Lány apja a bíróságon elmondta, hogy ő kifejezetten kérte, hogy a szakítás után Kata ne találkozzon a férfival. Érezte, hogy baj lesz belőle.

Szakított párjával 

K. Kata szakított az őt rettegésben tartó férfival, azonban ő többször is azzal fenyegette, hogy megöli, ha elhagyja. A tragédia napján, a férfi azzal az indokkal ment fel a lányhoz, hogy elvigye a szakítás után nála maradt holmijait. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halálra szurkálta a nőt

A férfi bement a lakásába, majd többször is megszúrta egy 20 centis késsel a lányt, majd elvágta a nyakát. „A lány teste csupa vér volt. Először összeköthették hátul a kezét, majd betömték a száját egy ruhadarabbal. Késsel több helyen megvágták, majd hátulról elvághatták a torkát. Mindenkit megrázott ez a borzalmas történet, nem csoda, hogy Kata családja borzasztóan kikészült.” – mondta az eset után Kata kolléganője, aki rátalált a holttestre. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Birtokolta a lányt

A meggyilkolt lány nővére a korábbi tárgyaláson részletesen mesélt a húga és a férfi szakításának körülményeiről. Azt mondta, hogy a férfi valósággal birtokolta a húgát, és mindig kitalált valamit, hogy ne tudjanak találkozni.

Elvitte a fizetését

Amikor pedig a testvére közölte Cs. Dániellel, hogy vége a kapcsolatuknak, akkor a férfi még annak az ágynak és mobilnak az árát is visszakérte, amit neki vett. A testvére ekkor odadobta neki a pénztárcáját, hogy vegye ki belőle a pénzt, erre a férfi kivette a lány teljes fizetését a tárcából, majd magával vitte.

Sokat vitatkoztak

A meggyilkolt lány apja azt mondta, hogy a lánya 19 éves korában költözött Kőbányára, és viharos volt a kapcsolata a férfival, akivel a lánya többször is vitatkozott, főként a férfi megszállottsága és féltékenysége miatt.

Nagymamájával élt

Cs. Dániel a nagyszüleivel lakott Újpesten. Szüleivel nem ápolt jó kapcsolatot. Édesanyja Angliában él két kistestvérével, nem beszélt vele túl gyakran, az apjáról pedig évek óta nem hallott.

Új kapcsolata lett

Kata ezután szakított Cs. Dániel Márkkal, és új kapcsolata lett. Két héttel a tragédia előtt Kata eljött hozzánk, és azt mondta, hogy semmilyen kapcsolatot nem akar már Dániellel. „Kifejezetten kértem, hogy ne találkozzon vele többet, hanem szedje össze a holmijait és dobja ki a kukába. Arra kértem, hogy maradjon lent nálam, és keresünk majd neki itt munkahelyet” – mondta egy korábbi tárgyaláson a rendőrként dolgozó apa.

Tagadta bűnösségét

A brutális emberöléssel vádolt férfi végig tagadta a bűnösségét és semmiféle megbánást nem tanúsított az eljárás során. Azt ugyan elismerte korábban, hogy járt a lakásban, de azt állította, hogy nem ő, hanem két idegen férfi bántalmazta a lányt. Állítása szerint azért utazott Frankfurtba a bűncselekmény után, hogy kiderítse, kik voltak az elkövetők – írja a 24.hu.

Életfogytiglant kértek rá

Az ügyészség életfogytiglant kért rá a vádiratában azzal, hogy leghamarabb 25 év múlva bocsáthassák szabadlábra feltételesen. Cs. Dániel Márk nem mondott semmit az utolsó szó jogán, rezzenéstelen arccal ülte végig a tárgyalást.

25 év múlva bocsájtható szabadlábra

A Fővárosi Törvényszék ügyészi indítvánnyal egyező döntést hozott, és életfogytig tartó fegyházra ítélte a férfit, azzal, hogy 25 év múlva bocsáthassák szabadlábra a leghamarabb feltételesen. Az ügyész tudomásul vette a döntést, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán