Nem tudni, mi okozhatta a drámai tragédiát, azonban a roncsok az ütközés rettenetes erejéről árulkodnak. Volt olyan sérült, akit feszítővágóval kellett kiszedni. Egyes feltételezések szerint a jegesedés okozhatta a balesetet.

Már járható az út

Befejeződött a helyszínelés Gyöngyöstarján külterületén, ahol hajnali fél 6 előtt nem sokkal egy személyautó és tehergépkocsi ütközött össze – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember életét veszítette

A tájékoztatás szerint a baleset következtében a személyautót vezető 46 éves férfi a helyszínen életét vesztette, három utasa pedig orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett. Mostanra azonban a rendőrök már végeztek a munkával, így a forgalom zavartalanul halad az érintett útszakaszon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez állhat a háttérben

Az Agria TV információi szerint a balesetet az okozhatta, hogy a Gyöngyös felé haladó Suzuki megcsúszott a jeges úton, ezt követően ütközött a vele szembe érkező teherautóval. A rendőrség egyelőre nem tette közzé, hogy az ő feltételezésük szerint mi történhetett.

Előkerült a feszítővágó is

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) korábbi közlése szerint a kisebb járműben négyen utaztak, ketten saját erejükből ki tudtak szállni. Az egyik utast a gyöngyösi hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki, a vezetőt feszítővágóval emelték ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínelés pillanatai

A megsérült teherautó

Rögzítették a féknyomot is

Forrás: Agria TV

Brutálisan szétszakadt a Suzuki

Forrás: Agria TV

Szinte semmi sem maradt az autóból

Forrás: Agria TV

Hihetetlen, mekkora lehetett az ütközés

Forrás: Agria TV

(Cikkünk nyitóképe a rendőrség helyszíni szemléjén készült.)