Édesanyja házában tölti a háziőrizetét Fekete Dávid. A Megasztár egykori versenyzőjét 332 milliós csalással és sikkasztással vádolják. 14 hónapot töltött börtönben, most a bíróság mégis úgy döntött, hogy a büntetés kiszabásáig bűnügyi felügyelet alá helyezi.

320 milliót csalhatott

Amint arról korábban beszámoltunk, elhagyhatta a börtönt Fekete Dávid. Az egykori Megasztárost 320 milliós csalással és sikkasztással vádolják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Háziőrizetbe került

A napokban a Győri Járásbíróság megszüntette Fekete Dávid letartóztatását és a letartóztatás fenntartására irányuló ügyészségi indítványt is elutasította. Emellett elrendelték, hogy a bíróság határozatának kihirdetéséig bűnügyi felügyelet alatt álljon, azaz háziőrizetbe kerüljön.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomkövetőt kapott

Nyomkövetőt kapott, ami azonnal jelez a rendőrségen, ha a viselője 10 méternél távolabb kerül a lakástól. „Éppen a ház előtt sétáltam, amikor fékezett mellettem egy rendőrautó, kiszálltak a rendőrök és bekísérték Dávidot a házba. Azonnal rájöttem, hogy itt fog élni az anyukájánál, amin nincs mit csodálkozni, hiszen nyilván földönfutó lett az ügye miatt” – mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Volt felesége is meglátogatta

Nemsokkal később megérkezett Dávid édesanyja házához volt felesége, Regina is. Az ikrek épp a nagymamájuknál voltak, aki a rendőrök hazavitték az énekest. A szomszéd szerint Dávid volt párja nagyon feldúlt volt.

Nem örülnek a szomszédok

„Gondolom ő éppen úgy nem örült annak, hogy a srác kiszabadult, ahogyan én sem annak, hogy a lépcsőházunkba lakik majd és emiatt ki-be járnak nálunk a rendőrök, meg talán azok is, akiket megkárosított”.

Másfél év alatt egyszer látták apjukat

A két és féléves ikerfiúk az elmúlt 14 hónapban mindössze egyszer találkoztak édesapjukkal, videóhíváson keresztül beszéltek vele. Mostantól azonban meglátogathatják őt, ha akarják, ha nem, hiszen a váláskor a láthatásról döntött a bíróság. 

Autókkal kereskedett

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a volt megasztáros énekes autókkal üzletelt, azonban a vásárlói sosem látták az autót vagy annak az árát. Az énekes több embert is megkárosított. 

Az életét félthette

Az énekes letartóztatása után az egyik károsult azt mondta, Dávid az életét félthette, és ezért nem tudott kiszállni az autóbizniszből. Sőt, több károsultja azt is állítja, hogy olyan üzletekbe bonyolódott bele, amikből már nem tudott visszajönni.

Elúszott egy lakás is

Egy másik károsultnak, Istvánnak egy lakásába került az énekessel kötött üzlet, aki azt mondta, a többi áldozattal együtt nyomozásba kezdtek, hogy kiderítsék, kik segítségével sikerült a hatalmas összegeket elsikkasztania Feketének.

Sok embertől kért kölcsön

“Miután kiderült, hogy nem fogom visszakapni a közel 50 millió forintomat, a többi károsulttal együtt nyomozni kezdtem. Most már kiderült, Dávid sok embertől kért kölcsön, amit nem fizetett vissza, de közben felépült Lébényben az anyósa és az apósa házának a tetőtere. Úgy hiszem, ezekből a pénzekből állta Dávid a felújítás költségeit” – mondta a férfi Dávid letartóztatása után.

Édesanyja eladta a házát

Több mint egy évvel ezelőtt az is kiderült, a zenész édesanyának azért kellett megválnia a házától, hogy a pénzből Dávid tartozásainak egy részét tudja törleszteni. Ekkor költözött egy kisebb lakásba az énekes édesanyja, ahol most az egykori megasztáros házi őrizetét tölti. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid