Szabályosan kettévágta a vonat azt az ötgyermekes asszonyt, akit szombaton gázolt el egy szerelvény Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az áldozat férje szerint a mozdonyvezető hibájából történt a végzetes baleset. A MÁV szerint azonban az asszony a síneken aludt, valószínűleg részeg volt.

Gázolt a vonat

Szombaton, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiborszállásról Záhonyba 6.19-kor indult személyvonat ismeretlen személyt gázolt Aranyosapáti közelében – adta hírül a MÁV. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megfenyegették a mozdonyvezetőt

Később kiderült, az áldozat egy nő volt, akit szabályosan kettévágott a vonat. Az asszony valószínűleg részegen pihent le és aludt el a síneken. A tragikus balesetet követően az áldozat családja is megjelent a helyszínen, akik megfenyegették a mozdonyvezetőt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyógynövényeket szedett

Az áldozat férje azt mondta, hogy a felesége csak gyógynövényeket szedett a töltésnél, akinek a halálával öt gyerek maradt félárván.

Nem messze a házuktól történt a baleset

A halott asszony férje azt mondta a Tényeknek, hogy a felesége egy kanyarban szedegette ezeket a növényeket, nem messze a házuktól.

Nem tudott megállni

A férfi szerint a fák eltakarhatták az útvonalat, de a Tények úgy tudja, hogy a nő elaludhatott a síneken. A mozdonyvezető először csak a zsákokat vette észre, és hiába fékezett, már nem tudott megállni.

Tilos az átkelés azon a szakaszon

A MÁV szóvivője, Biber Anett azt nyilatkozta, hogy a gázolás nyílt vonalon történt, ami azt jelenti, hogy egy tiltott üzemi területről van szó, tehát a gyalogosok számára tilos az ottani tartózkodás, illetve az átjárás is.

A férj a MÁV-ot hibáztatja

A férj szerint azonban a vasúttársaság a hibás, nem a felesége hibázott, ami az életébe került. Úgy gondolja, abban hibáztak, hogy az érintett szakaszon nincsenek megnyesve a fák.

Gyógynövényekből élnek

A gyászoló férfi magát is okolja, amiért nem ment el a feleségével azon a napon gyógynövényeket szedni, amivel anyagi gondjaikat szokták enyhíteni.

Szabályosan közlekedett a vonat

A MÁV szerint a mozdonyvezető betartotta az előírásokat, jóval a megengedett sebesség alatt ment, amikor a vonat szinte kettévágta az asszonyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció