Letért az útról, és fának ütközött egy személygépkocsi Bakonysárkány és Mór között szombat éjszaka, a sofőr a helyszínen meghalt.

Szombat éjjel történt

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset szombaton 23 óra körül a 81-es számú főút 33 km szelvényében, Alsódobos közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fának csapódott

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Bakonysárkány irányából, Mór irányába, amikor eddig ismeretlen okból az úttestről lehaladt és egy fának csapódott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felismerhetetlenné vált az autó az ütközéstől

Forrás: Deltahírek

Gyorsan ment

A becsapódás olyan erejű volt, hogy az autó teljesen kettészakadt, majd feltekeredett a fára. A csomagtérajtó a kukoricásba repült, a motorja pedig váltóval együtt kiszakadt és közel harminc méterre egy másik fa tövében találták még – írja a Deltahírek.

Információk a balesetről

Tűzoltók a helyszínen

A móri önkormányzati, illetve a székesfehérvári hivatásos tűzoltók leszedték a kocsit a fáról és kiszabadították a roncsba szorult sofőrt.

30 métert repült az autó motorja

Forrás: Deltahírek

Dolgozott a sofőr

A kocsi vezetője azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen szörnyethalt. A Deltahírek információi szerint egy 30 év körüli férfi volt, aki valószínűleg munkából tarthatott hazafelé.

Csomagtartó a kukoricásban

Forrás: Deltahírek

Lezárták az utat

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök.Az érintett szakaszon félpályán haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni fotók – Forrás: Deltahírek