Kigyulladt egy társasház tető- és padlástere Budapest 2. kerületében, a Kuruclesi úton. A helyszínre több kocsival érkeztek ki a mentőegységek és a tűzoltók, akik öt vízsugárral oltják a tüzet.

Kigyulladt egy társasház

Nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre a fővárosi tűzoltók, akik öt vízsugárral kezdték oltani a Kuruclesi úton lévő társasházat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kuruclesi úton keletkezett tűz

Mentők is érkeztek

A tűzesethez nemcsak a tűzoltókat vezényelték ki, hanem a mentőegységeket is, akik szintén több autóval vonultak ki a helyszínre. Riasztották még a Doktorszolgálatot, a Légzőbázist és a Műveleti Szolgálatot is.

A Doktorszolgálat is kint volt

Fotó: Gombkötő Krisztián

Légzőbázis is helyszínre érkezett

Fotó: Gombkötő Krisztián

A Műveleti Szolgálatot is riasztották

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kimenekítették a lakókat

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, a tűzesetben nem sérült meg senki, a lakók pedig az utcán várják pokrócba csomagolva, hogy a tűzoltók megfékezzék a tüzet. A házból egy embert kihoztak a hatóságok.

Öt sugárral oltják a tüzet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Lakhatatlanná vált

A tetőtér – ahol a tűz keletkezett – teljesen lakhatatlanná vált. A tűzoltás során az alsó szinten nem áztak el szerencsére.

Szétégett a tetőtér

Fotó: Gombkötő Krisztián

Lakhatatlanná vált a fenti rész

Fotó: Gombkötő Krisztián

A polgármester is kint van

Helyszíni tudósítónk szerint 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is ott volt a helyszínen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egész utcát beborítják a kék fények

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fővárosi tűzoltóknak kellett intézkedniük

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni tudósítás – Forrás: Gombkötő Krisztián