Eltűnt egy 6 éves kislány Budapest 7. kerületéből, a rendőrök jelenleg is keresik, derült ki a hatóság közleményéből. Letíciát feltehetően az édesanyja vihette el még április végén, azóta nem adnak magukról életjelet.

A 7. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó gyerekkorú Lukács Letícia eltűnése ügyében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az anya vihette el

A gyermek eltűnését a kislány édesapja jelentette be a rendőrségen, mert az édesanyja 2023. április 28-án délután elvitte az óvodából az édesapával közös felügyelet alatt álló gyermekkorú kislányát; az apa azóta nem tudja őket elérni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

A kislányt eltűnés miatt keresi a rendőrség; a felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.  Lukács Letícia körülbelül 148 cm magas, vállig érő göndör barna haja van, a szeme színe is barna.

Fotón a kislány:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 6 éves Letícia, illetve édesanyja tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Áprilisban egy 12 éves kislány tűnt el

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében.

Fekete nadrágot, sötét kabátot viselt

A 12 éves Knecht Jázmin 160 cm magas, hosszú világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, sötét kabátot viselt. A kislány április 14-e óta nem ad magáról életjelet, a rendőrség körözési adatai szerint továbbra sem került elő, jelenleg is keresik. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jázmin fotója:

Kiemelt kép: Az eltűnt kislány – Forrás: police.hu