A Dunába ugrott egy hajóról egy amerikai férfi. Az eset hétfőn este történt, a rendőrsé körözést adott ki, a férfit jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Sétahajózáson voltak

A 28 éves férfi eltűnéséről egy hozzátartozója számolt be az Indexnek, levelében azt írta, hétfő este egy sétahajózáson vettek részt egy társasággal, vacsora közben pedig ketten maradtak a férfival az asztalnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Dunába ugrott

Ekkor a fiatal férfi minden előjel nélkül a hajó ablakához sétált, majd a Dunába vetette magát, derült ki a rokon beszámolójából.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagy erőkkel keresik

A rokon elmondása szerint a férfit azóta is nagy erőkkel keresik, ám még nem akadtak a nyomára. Legalábbis nem kaptak információt azzal kapcsolatban, hogyan is áll a kutatás.

Személyleírása

Az eltűnt férfit Hardit Singh-nek hívják, kb. 190 centi magas, továbbá van egy tetoválása is, amiről a rokona egy fotót is megosztott. A körözés időközben a rendőrség honlapján is megjelent, a férfit eltűnt személyként tartják nyilván.

A rendőrség oldalán eltűntként tartják nyilván:

Reddit oldalt indítottak

A rokon azt mondja a rendőrségen túl, a USA budapesti nagykövetségével is felvették a kapcsolatot, valamint a Twitteren is megosztották a férfi fotóját, illetve Reddit oldalt is indítottak azért, hogy segítsék a keresést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a férfi fotója:

Ez is érdekelhet:

Amfetamin, kokain, gina: brutális mennyiségű drogot találtak a zsaruk a budapesti dílereknél – Videón a rajtaütés

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: MTI/Balogh Zoltán