A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében.

Fekete nadrágot, sötét kabátot viselt

A 12 éves Knecht Jázmin 160 cm magas, hosszú világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, sötét kabátot viselt. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a Knecht Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt lány

Veresegyházról tűnt el

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy veresegyházi nevelőszülőjétől tűnt el szerdán egy 11 éves kisfiú. A rendőrök egyelőre nem találják Váradi Eleket, aki tegnap elindult az iskolába, de oda már nem érkezett meg.

Nem ért oda az iskolába

A 11 éves kisfiú eltűnését 2023. április 5-én délután jelentette be nevelőszülője, miután aznap reggel Elek buszra szállva elindult veresegyházi általános iskolájába, ahová azonban nem érkezett meg, azóta nem tudnak hollétéről.

Fekete dzseki és iskolatáska

A kisfiú 160-165 centiméter magas, erős, sportos testalkatú, rövid, barna hajú. Eltűnésekor fekete dzsekit, szürke melegítőnadrágot, Nike edzőcipőt viselt, fekete iskolatáskáját vitte magával.

Szeret csavarogni

Elek már többször eltűnt, magyarázata szerint „mehetnékje van”, szeret csavarogni. Minden alkalommal épségben hazament, vagy a rendőrök találták meg. Most is mindent megtesznek a kisfiú megtalálása érdekében, de mihamarabbi felkutatásához segítségre van szükségük.

Így segíthet

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Váradi Eleket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Gergőt megtalálták

A Kékvillogó.hu számolt be arról a közelmúltban, hogy megtalálták azt a hatéves kisfiút, aki egy nappal korábban tűnt el és óta fáradhatatlanul kerestek. Gergő egy Tolnai vármegyei településről tűnt el, a TEK is bekapcsolódott a kutatásba és rendőrségi helikoptert is bevetettek.

Egy drón segítségével vették észre

A gyermeket egy drón segítségével vették észre a Tolna-Mözs település melletti búzatáblánál, egy kútnál. A kutatóegységek valószínű többször is elhaladhattak a gyermek mellett, aki feltehetően betegségéből fakadóan szándékosan bújhatott el az őt keresők elől. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: Police.hu