Szerda este Érden, a Rekettye utcában egy Suzuki sofőrje rombolt egy kicsit, jelentős anyagi kárt okozva ezzel, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Nekiment egy Toyotának

Mint azt elmondta, a Suzuki nagy sebességgel haladt az utcában, majd egyelőre még nem tudni, miért, nem vette észre a 24/a. számú épület előtt parkoló Toyota Priust és autójával a jobb elejének rohant.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Betonkerítésnek csapódott

Az ütközés hatására a Prius a betonkerítésnek csapódott, ám a Suzuki Swift innét még tudta az útját folytatni. Áttért a bal oldalra és a 25. számú ház előtt parkoló BMW-be rohant, majd keresztbe fordult az úttesten.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Ki tudott szállni a sofőr, de…

A sofőr ki tudott szállni a Swift maradékából, annyira, hogy azzal a lendülettel el is hagyta a helyszínt. Egy szemtanú elmondása szerint a férfi dülöngélve menekült el, elképzelhető, hogy ittas volt, de az is előfordulhat, hogy agyrázkódást szenvedett, mert beütötte a fejét.

Kamera rögzítette

Az utcában számos térfigyelő kamera üzemel, ezeknek a felvételeit bekéri a Rendőrség, hogy megállapítsa, pontosan mi is történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Fotók: Késő Balázs K+Crash Kft.