Megölte két ismerősét egy szegedi férfi egy helyi kiserdőben. A rendőrök a férfi elfogásáról videót is közzétettek, amelyet a cikk végén közlünk.

Megszegte a kijárási tilalmat

A szegedi rendőrök 2020. január 6-án intézkedtek a férfival szemben Szeged belvárosában, mivel a férfi megszegte a kijárási korlátozás szabályait – Írja a Telex a rendőrség alapján.

Szegeden belvárosában igazoltatták

Vérnyomok buktatták le

Az intézkedés során a rendőrök zavartnak látták a férfit, sőt még vérnyomokat is találtak a ruháján, ezért kérdőre vonták.

Bevallotta, hogy gyilkolt

Az egyenruhások kérdéseire válaszolva a férfi bevallotta, hogy két ismerősét is megölte nem sokkal korábban.

Ez is érdekelhet

Nyomozásba kezdtek a rendőrök

A hallottak alapján nyomozni kezdtek a szegedi rendőrök, és megállapították, hogy a férfi egy szegedi kiserdőben bántalmazhatott két férfit, akiket késsel úgy megsebesített, hogy az áldozatok a helyszínen életüket vesztették.

Emberölés miatt indult eljárás

A szegedi nyomozók elfogták a 31 éves Ó. Györgyöt, akit elő is állítottak, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását. A férfi ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Hajléktalanok voltak

Az MTI tudósítója szerint az áldozatok hajléktalanok voltak, akik Újszegeden, a Szegedi Csillagbörtön közelében lévő erdős területen éltek.

Ez is érdekelhet

Mutatjuk a férfi elfogásáról készült, rendőrségi felvételt:

Kiemelt fotó: Részlet a rendőrségi videóból – Forrás: YouTube