A lakosság segítségét kérik a szolnoki rendőrök egy fiatal fiú eltűnésének az ügyében. Sram Rolandot január 4-e óta nem találják sehol.

Nyoma veszett

A Szolnoki Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak annak a fiúnak az ügyében, aki 2021. január 4-én ismeretlen helyre távozott a szolnoki otthonából.

Szolnokról tűnt el

Keresik, de nem találják

A 16 éves Sram Roland eltűnése ügyében kiderítették, hogy a fiú körülbelül 172 centiméter magas lehet, emellett vékony testalkatú, nagyjából 54 kg. Haja rövid, sötétbarna színű és a fiú szemüveges.

Így néz ki Sram Roland:

Fotó: Police.hu

Ez is érdekelhet

Megvan, mit hordott az eltűnése napján

A rendőrség szerint a fiú az eltűnésekor fekete fehér Northville kabátot, sötétkék farmernadrágot és magasszárú, fehér Adidas sportcipőt viselt.

Ez is érdekelhet

A lakosság segítségét kérik

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható, 16 éves fiút felismeri, illetve a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, valamint hívja a 06-56-501-600-as számot, továbbá névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 24 órában elérhető 06-80-555-111 „telefontanú” zöldszámán és a 112-es, segélyhívó telefonszámon.

Többen is eltűntek

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, január elsején Szekszárdról tűnt el egy 16 éves fiú, december 29-én pedig egy 42 éves nőnek veszett nyoma. A rendőrök valamennyi eltűnt esetében a lakosság segítségét kérték.

Kiemelt kép: Eltűnt Sram Roland – Forrás: Police.hu