A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik a fiú eltűnése kapcsán. Horváth Gábor Márk eltűnése miatt körözési eljárást folytat a hatóság.

Eltűnt

Nyoma veszett a 16 éves Horváth Gábor Márknak, akinek az eltűnése miatt a szekszárdi rendőrség kezdett el nyomozni.

Nyomoznak a szekszárdi rendőrök

Engedély nélkül távozott ismeretlen helyre

A 16 éves fiú a szedresi otthon lakója, és eltűnésekor engedély nélkül tűnt el ismeretlen körülmények között. A rendőrség nem tud pontosabb információt biztosítani a fiú tartózkodási helyére vonatkozóan, a fiú az eltűnése óta nem adott életjelet magáról.

Ez is érdekelhet

Ha felismeri a képen látható fiút, értesítse a rendőröket!

Így néz ki

Horváth Gábor Márk 16 éves, vékony testalkatú, rövid, sötét hajú, barna szemű fiú, akinek az eltűnésekor viselt ruházata sajnos nem ismert. A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik a fiú eltűnése ügyében.

Lakosság segítségét kérik

A hatóság kéri, hogy aki a képen látható Márk jelenlegi tartózkodási helyéről bővebb információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, illetve tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó számon.

Ide kapcsolódik

A Kékvillogó is megírta, hogy december 29-én kedden egy szintén szekszárdi nő tűnt el. Varga Katalin eltűnése ügyében csakugyan a szekszárdi rendőrök folytatnak eljárást, és kérik a lakosság segítségét is.

Már lassan egy hónapja nincs meg Katalin

A 42 éves nő december 6-án távozott ismeretlen helyszínre, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A rendőrség tájékoztatása szerint a nő vékony testalkatú, haja félhosszú, világosbarna. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

kiemelt kép: Rendőrség – eltűnt Horváth Gábor Márk – Forrás: Police.hu