Debreceni férfiak törtek be a gyanú szerint egy házba Orosházán. Valószínűleg nem gondolták, hogy hamarosan vissza kell térniük Orosházára, de már nem önszántukból. A Békés és Hajdú-Bihar megyei rendőrök kitartó munkája azonban meghozta az eredményét, elfogták őket.

Széfet vittek el a betörők

Betörők vittek el egy bútorszéfet 2022. január 28-án este Orosházán, egy családi házból. A széfben pénz volt. A házban működő biztonsági rendszer segítségével jelzést kapott a történtekről a tulajdonos, aki először egyik családtagjának szólt, majd a rendőrséget is értesítette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a rendőrök, de megléptek

A bejelentés után a rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, de a háznál már nem találtak senkit, az elkövetők rendkívül gyorsan elmenekültek. Az Orosházi Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kitartóan gyűjtötték és elemezték az információkat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Hajdú-Bihar megyééig vezettek a szálak

A szálak Hajdú-Bihar megyébe vezettek, ezért az ottani rendőrök is bekapcsolódtak a nyomozásba, és az ő segítségükkel sikerült azonosítani a férfiakat.

FRISS!

Szoros együttműködés

A szoros és kiváló együttműködés ezután is folytatódott, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának, illetve Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2022. február 22-én hajnalban a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozóival együtt Debrecenben elfogták a két férfit.

Videón az elfogás:

Őrizetbe vették őket

Az Orosházi Rendőrkapitányság az 54 éves P. Zoltánt és az 53 éves L. Istvánt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu