Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves férfit, aki több testtájékon megszúrta volt élettársát. A bíróság elrendelte a letartóztatását. A jászladányi lakos volt élettársával végzett.

Szóváltásba keveredtek

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. december 30-án este megjelent volt élettársánál és szóváltásba keveredtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több helyen is megszúrta

A vita során J. József megütötte, bántalmazta a nőt, majd testszerte több helyen késsel megszúrta. Az asszony az okozott sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendőrök vitték el a férfit – VIDEÓ

https://www.youtube.com/embed/nuPqqNncI7Q?feature=oembed&wmode=opaqueForrás: police.hu

Ezzel a késsel ölt a férfi

Fotó: police.hu

A helyszínen elfogták

A nő házához elsőként érkező jászapáti rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A vármegyei nyomozók őrizetbe vették a terheltet. A bíróság elrendelte J. József letartóztatását.    

Már volt büntetve a gyilkos

A gyilkosság, azért történt, mert a nő nem akart újra összejönni a férfival, miután kiszabadult a börtönből. Az áldozat testvére azt mondja a Tényeknek, látta, ahogy a férfi megmossa a kezeit a gyilkosság után. A nőhöz a gyerekei rohantak oda, ugyanis ők is otthon voltak, amikor az asszonyt megölte az exe – írta a Bors.

Minden be volt zárva, a nő szerint a férfi készült a gyilkosságra

– A négy kisgyerek szaladt ide, hogy anyut megszúrta a J., menjek. Kimenekültek az ablakon. Nehezen. Le volt reteszelve az ablaktól, ajtóig minden, de úgy hogy ez kitervelt volt. Nem úgy, hogy hirtelen aztán dulakodtak, mert esetleg összevesztek. Nem, ez kitervelt volt! Mert minden le volt reteszelve – állította az elhunyt édesanya testvére, aki a gyerekek segítségére sietett.

Két késsel is bántotta

A riportból kiderült, hogy a nőt a férfi két késsel is bántotta. Ezek olyan mély és súlyos sérüléseket okoztak, hogy a négygyermekes asszony életét már nem lehetett megmenteni, bele halt a sérüléseibe.

Megmosta a kezét a késelés után

– Én már láttam a kést a kezében. Akkor mondtam neki: „Engedjél be, mert már úgyis vége”. Hát nem hallottuk Andika hangját, hiába ordítottunk, kiabáltunk. Úgy tudtunk bemenni, hogy az ajtót szétvertem. Úgy tudtam bebújni, de akkor ő már most a kezét. A kés nem volt nála, de már mosta a kezét – tette hozzá az asszony még mindig a történtek hatása alatt állva. 

Többször is megfenyegette a nőt

A Tények szerint a férfi többször megfenyegette volt párját. Az áldozat rokona szerint korábban testvére kirakott egy képet a közösségi oldalra, amihez J.József azt írta: „Nem sokáig pózolsz, majd a koporsódba pózoljál!”

Sok évre rács mögé kerülhet

A 35 éves J. Józsefet a vármegyei nyomozók őrizetbe vették, a bíróság pedig hétfőn elrendelte a letartóztatását. Tettéért akár 15 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!