Nem mindennapi videót tett közzé a hivatalos oldalán a rendőrség, ugyanis egy roppant balesetveszélyes helyzet miatt kellett intézkedniük, miután egy biciklis az M86-os autóútra tévedt. A kerékpárost a helyszínen megbírságolták, az erről készült videót a cikk végén nézheted meg.

Riasztották a rendőröket

2021. február 17-én, 13 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrség vonalán, miszerint az M86-os számú gyorsforgalmi autóúton egy kerékpáros Beled és Zsebeháza között a forgalommal szemben közlekedik Csorna irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kerékpáros hajtott a forgalommal szemben

Megtalálták

A Beledi Rendőrőrs rendőrei szinte azonnal, néhány percen belül a helyszínre értek, ahol meg is találták a szabálytalan kerékpáros hölgyet. Ezt követően a nő el is mondta az egyenruhásoknak, hogy miért került fel az M86-osra: azért, mert eltévedt.

Levitték az útról

Ezek után a rendőrök  a szolgálati gépkocsijukba ültették a nőt, akit biztonságban le is vittek az autóútról. A hölgy kerékpárja elszállításában a Magyar Közút munkatársai nyújtottak segítséget.

Megbírságolták

Mivel a magyarkeresztúri asszony igencsak veszélyes helyzetet teremtett elő, akár baleset is történhetett volna, ezért a tévedéséért helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.

Kedden Vitray Tamás szenvedett balesetet

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál számolt be róla, hogy kedd délelőtt autóbalesetet szenvedett Vitray Tamás, a legendás tévés. A férfi az Andrássy úthoz érve szabálytalanul akart áthajtani a főúton, ám a belső sávban épp akkor ért oda egy hölgy, így lendületből az autójába csapódott.

Kórházba vitték

A balesetét követően kivizsgálás miatt kórházba szállították Vitray Tamást, akit onnan pár óra múlva el is engedtek, A tévés elárulta, hogy minden vizsgálata jó lett, azonban nem érzi teljesen jól magát, azért a karambol miatt voltak fájdalmai.

Fiát sokkolták a tények

Vitray segítségére a kisebbik fia, Péter sietett, aki munka közben tudta meg, hogy édesapja balesetet szenvedett. „A karambol képeit egy internetes portálon láttam, senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó. Csoda, hogy abból a két összetört autóból két ép ember szállt ki. Örülök, és hálás vagyok az égnek, hogy édesapám és a másik autó sofőrje is jól van” – mondta ifjabb Vitray Tamás.

Így intézkedtek a rendőrök a szabálytalan biciklissel szemben

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból