A járműben egy gyerek is utazott, azonban ő agyrázkódással megúszta, a sofőr pedig meg sem sérült. A tűzoltók hosszú ideig küzdöttek, hogy kiszedjék az autót a vízből.

Hátulról meglökte

Szombaton, az esti órákban egy Renault Megane-t szállító magyar rendszámú autószállító haladt az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a külső sávban. Már Baracska közelében árt, amikor a zuhogó esőben egy román rendszámú Mercedes furgon vezetője eddig ismeretlen okból későn észlelte az előtte haladó, megrakott trélert és a jobb elejével nekikoccant a hátuljának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megállíthatatlanul csúszott lefelé

Az autószállítót vezető férfi az ütközés hatására a nedves, csúszós úttesten elvesztette uralmát a járműve felett, lehajtott az autópályáról, legurult a rézsűn, egészen a Váli-víz elnevezésű patakig, majd a partjáról a szállított Renault-val együtt a patakba borult.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elképesztő szerencséjük volt

A trélerben a sofőrön kívül még egy felnőtt, valamint egy gyerek utazott, ők csodával határos módon agyrázkódással megúszták a nem mindennapi balesetet. A román furgonos nem sérült meg a baleset során. A helyszínre a váli önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik segítettek a műszaki mentésben. A trélert, valamint a Renault-t három autómentő több órás megfeszített munkával tudta kiemelni a patakból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentés pillanatai

A kerítést is kivitte

Szinte hihetetlen, hogy senki sem sérült meg

A totálkáros autó

A vétkes autó

A rakománynak is annyi

A felhúzás egyik pillanata

A szállított autó is teljesen tönkrement

Hatalmas szerencse, hogy nem történt komolyabb baj

(Cikkünkben használt képeinket forrása: automentes-szallitas.hu/Gémesi Norbert