Amint azt a Kékvillogó is megírta pár nappal ezelőtt a Margitszigeten mutogatta a becses szervét egy férfi, futó nőket vegzált, most pedig a Kóka – Tápiószecső – Sülysáp vonalon edzi a testét egy alak….ruha nélkül.

Ledobta a textilt

A Bors cikke szerint a helyeik azt mondják egy fiatal férfiről van szó, aki a jó idő beköszöntével valószínűleg úgy gondolta, ledobja a texilt és ádámkosztümben edzi a testét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Környékbeli lehet

„Biztos ebben éli ki az örömét” mondta az egyik lakos, aki szerint a férfi környékbeli lehet. „Kényszeres hibbantnak nevezném. Lehet, hogy agglegény, akinek nem jutott asszony.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt látták

„Mindig pucéran látjuk őt. Nem tűnik agresszívnak és egyelőre nem is hallottunk róla, hogy bárkit bántott volna, de nem árt vigyázni! Leginkább Kóka-Tápiószecső-Sülysáp vonalon „teljesíti” a futótávját” – magyarázta a szemtanú.

Őrült kerékpáros a Margitszigeten

Itt, a Kékvillogó oldalán is megírtuk, hogy megdöbbentő és egyben gusztustalan dolog történt a Margitszigeten. Egy őrült kerékpárostól félnek a nők, akik a Szigetre járnak futni, vagy sportolni. Az áldozatok beszámolói szerint a férfinek az a taktikája, hogy a nő mellé teker, és előveszi azt a bizonyos szervét. 

Egy futónő gusztustalan dolgot látott

A Metropolnak mesélte el egy fiatal angyalföldi nő, hogy a napokban futás közben találkozott egy férfival, aki ocsmány dolgot végzett a kerékpárján, mindenki szeme láttára. „Szombaton, reggel fél nyolc körül kimentem a Szigetre. Már az Árpád híd közelben jártam, amikor jött szembe egy bicikliző férfi. Először nem is figyeltem fel rá, de aztán feltűnő volt, hogy elengedett kormánnyal közlekedik. Amikor pedig mellém ért, akkor láttam meg, hogy elővette és gyömöszölte.”

Az események hatása alatt áll

„Végül nem szólt hozzám szerencsére, hanem tovább hajtott. De akkor is! Undorító volt ez az egész. Örülök, hogy nem állta el az utamat. Az erre járó nők fokozottan figyeljenek a bringásokra, kerüljük el a nagyobb bajt!” – mondta Andrea, aki még mindig az események hatása alatt áll.

Már felfigyeltek rá

Valószínűleg ugyanerre az emberre figyelmeztettek egy 13. kerületi Facebook-csoportban is. Ott egy férfi mesélte el, hogy a feleségét is megkörnyékezte valószínűleg ugyanez a biciklis férfi.

A Duna mellett is vadászott

„Hétvégén reggel a Duna mellett haladó bicikliúton kocogott a feleségem, amikor kikezdett vele egy magamutogató férfi.” – írta.

40 év körüli férfi

„Az eset reggel 10:15 körül történt az Árpád hír közelében. A férfi biciklivel volt, 40 év körüli, barnás tréninget viselt. A feleségemnek szerencséje volt, mert az addig üres úton megjelentek a biciklisek, ezért a férfi elcsomagolta magát és gyorsan eltűnt.”

Indokolt az óvatosság

Bár ez az ember inkább csak undorítónak tűnik, mint veszélyesnek, sosem lehet tudni, így teljesen indokolt az óvatosság és elővigyázatosság – hiszen ért már tragédia futó nőket hasonló helyzetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sülysáp – Forrás: Google Maps