Megdöbbentő és egyben gusztustalan dolog történt megint a Margitszigeten. Egy őrült kerékpárostól félnek a nők, akik a Szigetre járnak futni, vagy sportolni.

Az a taktikája, hogy a nők mellé teker

A borsonline.hu írta meg, hogy kerékpárral jár az a férfi, aki miatt félnek a nők Budapesten, főleg Angyalföldön és környékén. Az áldozatok beszámolói szerint a férfinek az a taktikája, hogy a nő mellé teker, és előveszi azt a bizonyos szervét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy futónő gusztustalan dolgot látott

A Metropolnak mesélte el egy fiatal angyalföldi nő, hogy a napokban futás közben találkozott egy férfival, aki ocsmány dolgot végzett a kerékpárján, mindenki szeme láttára.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elmesélte

„Szombaton, reggel fél nyolc körül kimentem a Szigetre. Már az Árpád híd közelben jártam, amikor jött szembe egy bicikliző férfi. Először nem is figyeltem fel rá, de aztán feltűnő volt, hogy elengedett kormánnyal közlekedik. Amikor pedig mellém ért, akkor láttam meg, hogy elővette és gyömöszölte.”

Az események hatása alatt áll

„Végül nem szólt hozzám szerencsére, hanem tovább hajtott. De akkor is! Undorító volt ez az egész. Örülök, hogy nem állta el az utamat. Az erre járó nők fokozottan figyeljenek a bringásokra, kerüljük el a nagyobb bajt!” – mondta Andrea, aki még mindig az események hatása alatt áll.

Már felfigyeltek rá

Valószínűleg ugyanerre az emberre figyelmeztettek egy 13. kerületi Facebook-csoportban is. Ott egy férfi mesélte el, hogy a feleségét is megkörnyékezte valószínűleg ugyanez a biciklis férfi.

A Duna mellett is vadászott

„Hétvégén reggel a Duna mellett haladó bicikliúton kocogott a feleségem, amikor kikezdett vele egy magamutogató férfi.” – írta.

40 év körüli férfi

„Az eset reggel 10:15 körül történt az Árpád hír közelében. A férfi biciklivel volt, 40 év körüli, barnás tréninget viselt. A feleségemnek szerencséje volt, mert az addig üres úton megjelentek a biciklisek, ezért a férfi elcsomagolta magát és gyorsan eltűnt.”

Feljelentés nem érkezett

Az esettel kapcsolatban a Metropol megkereste a BRFK-t, de vasárnap estig egyelőre senki sem tett bejelentést a férfiról. „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra nem érkezett feljelentés vagy bejelentés, eljárás nem indult” – írták.

Indokolt az óvatosság

Bár ez az ember inkább csak undorítónak tűnik, mint veszélyesnek, sosem tudhatja az ember, így teljesen indokolt az óvatosság és elővigyázatosság – hiszen ért már tragédia futó nőket hasonló helyzetben.

A soroksári futónő életébe került

Pont egy éve például, hogy jogerősen is életfogytiglant kapott a soroksári futónő gyilkosa a hosszú évekig tartó keresése, majd jogi procedúra után. Hasonlóan nagy visszhangot váltott ki egy ismert ultrafutónő brutális megtámadása.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció